دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 عنوان چه مرگته دل من؟چرا نمیخوابی؟😭😭😭 149 بازدید | 12 پست هنوز منتظری بیاد و یار تو شهبهار تو مرده دلت قدر خوشه😭😭😭😭😭😭😭دارم دیوونه میشمدلم فقط میخواد بمیرمفقط بمیرم *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋 1399/02/31 | 07:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 خدانکنه دیوونه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 نفس عمیق بکش چیکار میکنه؟آتیش دل رو خاموش میکنه؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
royakhanoom عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 436 چیکار میکنه؟آتیش دل رو خاموش میکنه؟ نه ولی به مغزت بهتر اکسیژن میرسه تاتصمیم اشتباه نگیری
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 نه ولی به مغزت بهتر اکسیژن میرسه تاتصمیم اشتباه نگیری رویا خانوم عزیزاز مرگ جسم باکی نیستروحمون خیلی وقته مرده *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
royakhanoom عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 436 رویا خانوم عزیز از مرگ جسم باکی نیست روحمون خیلی وقته مرده چرا اگر دوسداری توضیح بده اگر نه انشالله خدا یارت باشه ارامش بگیری
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 چرا اگر دوسداری توضیح بده اگر نه انشالله خدا یارت باشه ارامش بگیری عشقماجرای کلیشه ای احمقانهخیلی دوسش دارم و وصال هیچ جوره ممکن نیستنه خودش میخوادنه خداو من چه بی تابانه تلاش بیهوده میکنم و میشکنم *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
royakhanoom عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 436 عشق ماجرای کلیشه ای احمقانه خیلی دوسش دارم و وصال هیچ جوره ممکن نیست نه خودش میخواد نه خدا و من ... عزیزدل توهم یه روزی به خودت میایچطور ممکنه کسیودوست داشته باشی وقتی دوستت نداره راستش من اصلاتجربشو نداشتم
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 عزیزدل توهم یه روزی به خودت میای چطور ممکنه کسیودوست داشته باشی وقتی دوستت نداره راستش من اصلاتجربش ... چه خوب که درد رو تجربه نکردیخوشحالم که نمیتونی غمش رو درک کنی *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
royakhanoom عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 436 چه خوب که درد رو تجربه نکردی خوشحالم که نمیتونی غمش رو درک کنی امیدوارم غمت التیام پیدا کنه دعامیکنم یه ادم بسیاااارخوب که عاشقته سرراهت قرار بگیره وجهنمتو بهشت کنه
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 امیدوارم غمت التیام پیدا کنه دعامیکنم یه ادم بسیاااارخوب که عاشقته سرراهت قرار بگیره وجهنمتو بهشت کن ... ممنونم جان دلمخیلی ممنونم *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋