masi_biparva مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 عنوان درد نوک سینه...😓 | مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 53 پست خانوما میتونه از علائم بارداری باشه؟ کیا اینطوری بودن کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗 1399/02/31 | 06:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 بله احتمالش هست چون منم قبل پریودی همچین علائمی نداشتم ماهی ک باردار شدم داشتم تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 اره صبر کن انشالله ک باردار باشی گلم فدات عزیزم برام دعا کن ک این ماه باشم.. کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
23ha عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 610 فدات عزیزم برام دعا کن ک این ماه باشم.. منم این ماه اقدام کردم توام برا من دعا کن انشالله ک جفتمون بارداریم😍😍
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 بله احتمالش هست چون منم قبل پریودی همچین علائمی نداشتم ماهی ک باردار شدم داشتم عه😍چی میشه خدا جوابمو بده دیگه خسته شدم بس صبر کردم برای تو هم نوکشون بود فقط ؟یا جاهای دیگم بود؟ کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 منم این ماه اقدام کردم توام برا من دعا کن انشالله ک جفتمون بارداریم😍😍 چشم....انشاالله که بارداری گلم😘😘 کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
المیرانا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 614 پری عقب انداختی.؟ من چند ماهی پری عقب انداختم همینجور بودم به شدت درد میکردند رفتم آزمایش باردار نبودم الان هم هنوز پری نشودم میترسم برم دکتر
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 عه😍چی میشه خدا جوابمو بده دیگه خسته شدم بس صبر کردم برای تو هم نوکشون بود فقط ؟یا جاهای دیگم بود؟ اره عزیزم بعد چنوقت ک از،بارداری گذشت شد تقریبا همشونانشاالله ب امید خدا ک این ماه بارداری تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 اره عزیزم بعد چنوقت ک از،بارداری گذشت شد تقریبا همشون انشاالله ب امید خدا ک این ماه بارداری ممنون عزیزم بابت دلگرمیت....براتو قبل پری دردش شروع شد ؟!یادته؟کی بی بی زدی کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 من چند ماهی پری عقب انداختم همینجور بودم به شدت درد میکردند رفتم آزمایش باردار نبودم الان هم هنوز پر ... انشا الله ک ب لطف این ماه عزیز همه منتظرا جوابشونو از خدا بگیرن کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 خانوما سر نمازاتون برام دعا کنید خیلی محتاجم...😘😘😢 کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 ممنون عزیزم بابت دلگرمیت....براتو قبل پری دردش شروع شد ؟!یادته؟کی بی بی زدی اره گلم من همون روز،موعد بیبی مثبت شدامیدوارم برا شمام غیر این نباشه😍 تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 اره گلم من همون روز،موعد بیبی مثبت شد امیدوارم برا شمام غیر این نباشه😍 خدا نی نیتو حفظ کنه عزیزم...منمیخام بعد ماه رمضون تست بزنم انشالا ک خدا نا امیدم نکنه مثبت شه کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 خدا نی نیتو حفظ کنه عزیزم...منمیخام بعد ماه رمضون تست بزنم انشالا ک خدا نا امیدم نکنه مثبت شه ممنون گلمانشاالله ک مثبت میشه❤ تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...
masi_biparva مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 ممنون گلم انشاالله ک مثبت میشه❤ مرسی😘 کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗