😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بی بی چکام همه هاله دارن شنبه خونریزی داشتم خفیف بود روز بعدش هم قطع شد و لک بینی شد دیروز هم ...
من واقعا گيج شدم،الان پاشدم قطع شد خونريزي،حالت تهوع و دلشوره دارم،شما فكر كنم بارداري عزيزم دوباره تست بزن،اين دكترا هي مي خوان ايراد بزارن ولشون كن،ازمايش هم نده خوب نيس،باعث خونريزي ميشه
من واقعا گيج شدم،الان پاشدم قطع شد خونريزي،حالت تهوع و دلشوره دارم،شما فكر كنم بارداري عزيزم دوباره ...
باید برم سونو
اگه باردار میبودم بی بی چکم پررنگ میشد
ولی همشون در حد هاله هستن
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
که ۵۰ خونریزی داشتم ولی یک روز بعدم که لک بینی بود
تا حالا ۴۷ روز هم شده بود
اصلا نمیدونم کی موعدم هست