سلام عزیزان
صبحتون بخیر
پسر من مرداد ماه ۶ سالش تموم میشه ، بدو تولد نارس بود و کم وزن تا ۸ ۹ ماهگی وزنگیریش خوب بود ولی بعدش دیگه خیلی بد وزن گرفت و باز ۴تا۵ سلگیش وزنگیریش خوب بود اونم چون میبردمش پیش متخصص تغذیه و قرص سیپروهپتادین داده بود دو سه تا دونه مینداختم داخل مولتی ویتامینش ،،، و کلا پسر بچه ریزه میزه و کوچولویی هست ولی خودم حس میکنم امسال خیلیییی ریزه مونده آخه از حدودای ۵سالگیش تا الان که ۶سالش داره تموم میشه درگیر زایمان و بچه دومم بودم و کولیکی و رفلاکسی بود و خیلی کم میرسیدم بهش البته کلا بچه بدغذا و کم خوراکی هست ولی چند ماه بود که اکثرا شبا حاضری یا تخم مرغ میخوردیم از بس بچه دومم دردای کولیکی وحشتناکی داشت و جیغ میزد و درگیر اون بودم
امشب از غصه بچه اولگ خوابم نمیبره
تو نت خوندم پدیاشور واسه وزنگیری و رشد این جور بچه ها خوبه
کسی تجربه ای داره؟
دیگه چیکار کنم واسش که لااقل رشدش بهتر بشه ، بخدا بچه تپل نمیخواما فقط میخوام مثل خودم ریزه نباشه ، خودمم از بس ریزه میره بودم همیشه تو مدرسه کسی باورش نمیشد پایه تحصیلیم همونی باشه که بودم ، مثلا کلاس چهارم که بودم همه میگفتن وای مثل کلاس دومی ها هستی ، البته من تو سن بلوغ رشد کردم و لااقل قدبلند شدم ، میدونم خیلی از این چیزا ارثی هست ولی میخوام بعدا پشیمون نشم که چرا مثلا فلان کارو نکردم واسش
میبخشید طولانی شد عزیزان