2777
2789

سلام عزیزان 

صبحتون بخیر

پسر من مرداد ماه ۶ سالش تموم میشه ، بدو تولد نارس بود و کم وزن تا ۸ ۹ ماهگی وزنگیریش خوب بود ولی بعدش دیگه خیلی بد وزن گرفت و باز ۴تا۵ سلگیش وزنگیریش خوب بود اونم چون میبردمش پیش متخصص تغذیه و قرص سیپروهپتادین داده بود دو سه تا دونه مینداختم داخل مولتی ویتامینش ،،، و کلا پسر بچه ریزه میزه و کوچولویی هست ولی خودم حس میکنم امسال خیلیییی ریزه مونده آخه از حدودای ۵سالگیش تا الان که ۶سالش داره تموم میشه درگیر زایمان و بچه دومم بودم و کولیکی و رفلاکسی بود و خیلی کم میرسیدم بهش البته کلا بچه بدغذا و کم خوراکی هست ولی چند ماه بود که اکثرا شبا حاضری یا تخم مرغ میخوردیم از بس بچه دومم دردای کولیکی وحشتناکی داشت و جیغ میزد و درگیر اون بودم 

امشب از غصه بچه اولگ خوابم نمیبره

تو نت خوندم پدیاشور واسه وزنگیری و رشد این جور بچه ها خوبه 

کسی تجربه ای داره؟

دیگه چیکار کنم واسش که لااقل رشدش بهتر بشه ، بخدا بچه تپل نمیخواما فقط میخوام مثل خودم ریزه نباشه ، خودمم از بس ریزه میره بودم همیشه تو مدرسه کسی باورش نمیشد پایه تحصیلیم همونی باشه که بودم ، مثلا کلاس چهارم که بودم همه میگفتن وای مثل کلاس دومی ها هستی ، البته من تو سن بلوغ رشد کردم و لااقل قدبلند شدم ، میدونم خیلی از این چیزا ارثی هست ولی میخوام بعدا پشیمون نشم که چرا مثلا فلان کارو نکردم واسش

میبخشید طولانی شد عزیزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ژنتیکیه و به خودت رفته کاریش نمیشه کرد . دختر منم خیلی لاغره با اینکه همه جور خوردنی تو خونه هست ولی شبیه قحطی زده هاست کلا پوست و استخوون..همه جور مولتی ویتامین و تقویتی هم بهش دادم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بعضی از بچه ها یه دفعه رشد میکنن ،بفرستش والیبال میگن خوبه 

راستی اسم پسر منم آرینه😍😍

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
عزیزم ژنتیکیه و به خودت رفته کاریش نمیشه کرد . دختر منم خیلی لاغره با اینکه همه جور خوردنی تو خونه ه ...

آخه من یادمه هیچی نمیخوردم ، یعنی ظهر میخواستم برم مدرسه بدون نهار میرفتم مامانم کلی دعوام میکرد ، الان میگم شاید یه مشکلی داشتم که گرسنه ام نمیشده ، همش میگم نکنه رفلاکس معده پنهان داره از نوزادیش

بعضی از بچه ها یه دفعه رشد میکنن ،بفرستش والیبال میگن خوبه  راستی اسم پسر منم آرینه😍😍

فعلا ک جرئت نمیکنم جایی بفرستمش ولی حتما سالهای آینده همین کارو میکنم 

ای جان خدا حفظش کنه🤩🤩

فعلا ک جرئت نمیکنم جایی بفرستمش ولی حتما سالهای آینده همین کارو میکنم  ای جان خدا حفظش کنه🤩🤩

قربونت خدا بچه ی شما رو هم حفظ کنه عزیزم🌹🌹

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️