2821
2789
عنوان

لطفا گارد نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 64 پست
صددرصد میزان تفاهم خودم و ایشون و بعدش شخصیت ایشونو میسنجم 

ن من نمیخام باهاش چت کنم اون فقط اومده اجازه گرفته ک بیان خونمون 

منم حوصله دوستی و..ندارم

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
اره خودشم اومده میگ میخاد رسمی بیاد  من با پولدار بودنش مشکل دارم و اینکه پدر مادرش دکترن من . ...

خودتو دست کم نگیر پول و مدرک شعور نمیاره

و اینکه اگه فکر میکنی اختلاف طبقاتی و فرهنگی داری

حتما حتما با مشاور صحبت کن

خیلی خیلی راحت تر میتونی تصمیم بگیری و البته مطمئن تر

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوخو کردم  اعتماد نمیکنم مگه اینکه حضوری با پدر ومادرش تشریف بیارن  بعد از کلی تحقیق اگه ...

حتی اگ شرایط ها بهم نخوره اختلاف طبقاتی منظورمه

اگع فردا بیاد بریم محضر قبول😂شوخی میکنم بید شناخت بیشتری پیدا کرد و من اصلا موقعیت مالی کسی برام م ...

اون میاد من میترسم از اختلاف طبقاتی😭

یعنی خواستگاری هم مجازی انجام بشه ؟!  خب یهو مجازی عقد میکنم مجازی هم میرم سر خونه زندگی 😑&nb ...

منظورم اینه اومده اجازه بگیره ک بیاد با خانوادم صحبت کنه 😐

ن من نمیخام باهاش چت کنم اون فقط اومده اجازه گرفته ک بیان خونمون  منم حوصله دوستی و..ندارم

باشه مشکلی نیست 

یکم صحبت کن با اخلاقش آشنا شو 

مثلا بپرس تو پنج سال گذشته چه تغییراتی کرده زندگیش 

آدمی که الان با پنج سال پیشش فرقی نکرده یعنی به درد نمیخوره یعنی هدف نداره ، فقط بلده درجا بزنه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

تو مجازی ازم خواستگاری نکردن ولی با شوهرم تو مجازی تو گروه تلگرام آشنا شدیم ولی از اولم گفت قسطش ازد ...

اختلاف طبقاتی نداشتین؟؟؟

منظورم اینه اومده اجازه بگیره ک بیاد با خانوادم صحبت کنه 😐

اول خودت یکم بشناس یکم توی واقعی باهاش باش آدم ها توی مجازی با واقعی خیلی فرق دارن 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
آخه مگه میشه بدون شناخت اخلاق وخانواده طرف،صرفابخاطرشرایط باهاش ازدواج کرد؟

من دارم میگم بخاطر شرایط میخام رد کنم😐😐😐

بعدش از اون نظرت خیالم راحته چون داداش و بابا و خواهر و داماد و همه زیاد میرم تحقیق کنن😑😑

اول اینکه مجازی قابل اعتماد نیست ولی در مجموع اگه اختلاف شرایط خیلی زیاد باشه ازدواج موفقی نخواهد بو ...

😢😢😢

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز