2777
2789
عنوان

کوفتگی ودردعضلانی کرونا هس

86 بازدید | 8 پست

بدنم به شدت کوفته ودردعضلانی دارم علایم دیگه هیچی ندارم میتونه کرونا باشه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دومه علامتم میتونه باشه اما خب خیلی کم پیش میاد مواظب باشه ببین بیشتر میشه یا علائم دیگه اصافه می ...

اصلا نمیتونم راه برم از ناحیه خارجی ران هام گرفته درد انگار ورزش کردنی برا بار اول ادم یه جوری میشه اونجور

اصلا نمیتونم راه برم از ناحیه خارجی ران هام گرفته درد انگار ورزش کردنی برا بار اول ادم یه جوری میشه ...

بیشتر درد کروناام تو قسمت ران و کمره.جوری ک میگفتن

ولی تو به خودت تلقین نکن.

مراقب باش اگر بجه داری حتما ماسک بزن و دستاتو مرتب بشور و چیزای گرم بخور ک اگرم چیزی هست رفع بشه.اما بعیده اگر همین ی علامت بمونه کرونا باشه

بیشتر درد کروناام تو قسمت ران و کمره.جوری ک میگفتن ولی تو به خودت تلقین نکن. مراقب باش اگر بجه دار ...

بله یه پسر چهارساله دارم واینکه دیشب واسه کمک یه بنده خدایی یه چن تا بیل به خاک زدم فک کنم به پاهام فشاراورده دارم دیونه میشم بخدا