2777
2789

استارترببخشیداینجاسوال میپرسم من ۲۹ماه قبل پریودشدم الان چندروزه کمرم خیلی دردمیکنه ونمیدونم درست حس میکنم یانه سمت چپ شکمم دس میزارم نبض احساس میکنم دیگه هیچ علائمی ندارم خواهش میکنم کسی تجربه داره راهنمایی که احتمال بارداری هست تاصبح بشه سکته میکنم برم بیبی چک بخرم اصلابچه نمیخوام میدونم مقصرخودمم توروخداسرزنش نکنیدخودم خیلی داغونم😥

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
استارترببخشیداینجاسوال میپرسم من ۲۹ماه قبل پریودشدم الان چندروزه کمرم خیلی دردمیکنه ونمیدونم درست حس ...

اینایی که میگی ممکن علائم پریودی باشه استرس نداشته باش یه بیبی چک بزن .اگه هم مثبت بود بلاخره خدا داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگی ممکن علائم پریودی باشه استرس نداشته باش یه بیبی چک بزن .اگه هم مثبت بود بلاخره خدا دا ...

ممنون عزیزم دیشب تاساعت۳گریه کردم صبح زودرفتم ازمایشگاه ازمایش اورژانسی دادم خداروشکرمنفی شد

خوبه عزیزم چرا بچه نمیخوای؟

چون هم وضعیت مالیمون درحدی نیس که بتونیم بااین گرونیادوتابچه بزرگ کنیم هم من توانشوندارم شوهرمم اصلا اهل کمک توی بچه داری نیس وفقط بابچه کل کل وسروصدابعداززایمانم هم روحی هم جسمی کلی داغون شدم