2777
2789
واس من خیلی قویه ولی حس کردم اره بهم میرسن😐

ماله منم میشه بگید؟

کی نامزد میکنم باهاش؟ 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحدی دارم

آینده شغلیه همسرم چی میشه؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

برات حمد خوندم ایشالا سلامت باشی

من حس ششم ندارم اما وقتی پیامت خوندم به دلم زد بهم میرسین خصوصا اینک توی تاپیک هات دیدم چه دل پاکی داریو چه دعاهایی کردی. ان شاء الله بهم برسین

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
یه حس ششم گفت ۶سال دیگه .یه حس ششم دیگه گفت به زودی شماهم میگی دوسه سال دیگه .واقعاکی راست میگه

همون کاربر بمن کاملن اشتبا جواب داد حس شیشم درست نیست زیاد

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
فک کنم شما درست گفتی اخه خیلی عاشقمه ولی همش مشکل پیش میاد ازدواجمون جور نمیشه..

من یبار اینجا ینفر ازم پرسید کی حامله میشم

تو ذهنم حدس زدم ده ماهه اقدامه و دو قلو میشه 

ولی نگفتم ده ماهه اقدامی

بعدش بهم گفت آره دو قلو خودمم میگم شاید بشه چون بچه داداشش دو قلعه بعد بمن گفت ده ماهه اقدامه

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
من حس ششم ندارم اما وقتی پیامت خوندم به دلم زد بهم میرسین خصوصا اینک توی تاپیک هات دیدم چه دل پاکی د ...

عزیزم ممنونم ازت الهی امین.. ایشالا شما هم همیشه خوشبختی و ارامش داشته باشی

به منم بگیدکی حامله میشم الان حامله ام؟جنسیتش؟شوهرم دوستم داره یاخیانت میکنه؟کی خونه دار میشیم

الان نیستی...شوهرت درحال حاضرخیانت نمیکنه...خونه دارشدنتم زمانش مشخص نیس

مردرویاهام فراموش کردنت سخته....
حس ششم کاملن اشتباس دقیق نیس چونکه الان یکی تاپیک زده بود گف ک بپرسین منم پرسیدم ک شوهرم داره بهم خی ...

اوهوم اینو بخون @neda7878

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.