2777
2789
عنوان

😒😒جم کنید خب شوشوهاتونو😒

348 بازدید | 32 پست

امروز با چن تا از دوستام پارک بودیم برگشتنی 

یه ماشین باکلاس وایساد هی میومد دنبالمون اخرسر 

شمارشو بزور داد بهم بعد الان زدم تو گوشیم توی وات عکس دختربچه رو پروفشه متاهله 

با اونایی ک میان میگن شما لابد کرم ریختی 

باید بگم هیس .

درکل مشکلی با دوستی ندارم اما چون متاهله برکل قیدشو زدم اما شوهر اون بنده خدا من نباشم یکی دیگه رو پیدا میکنه و خیانک میکنه بهش بعد میاید میگید تقصیر بی حجاباس که مردامون از راه بدر میشن !!!! مردا پاکن تو راس میگی 😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وات😐؟

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
کسی نمیتونه ب ززززززور شماره بده اینو یادم رف بگم عسل

😂✌

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

خانومش چرا جمش کنه مگه نی نی کوچولوئه 

شوشو کوچولو 😑😷😷😷

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

شما کع بریدی و دوختی 

ما غلط کنیم چیزی بگیم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh