لاغر بودم روزه هم که گرفتم دیگه افتضاح شدم . قرصی دارویی چیزی سراغ ندارین بهم معرفی کنین یک کم تپل تر بشم . غذا هم خیلی کم نمی خورم معمولی می خورم ولی دوتا پسر دارم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو یه تاپیک کامل روش چاق شدن خودمو توصیح دادم.ولی بلد نیستم لینکشو بزارم بهم یاد بدین تا بزارم ب ...
نوار سفید بالای تاپیک رو روش نگه دار عکس کپی میاد بعد بیاد اینجا انگشتت رو رو تایپ که می زنی نگه دار میزنه جای گذاری روش بزن میاد
میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا ))
میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا ))