2777
2789
عنوان

استخونام زده بیرون چیکار کنم چاق بشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 42 پست
آخه با کدوم اشتها باور کن افطار 2 لقمه نون و پنیر و سبزی سیرم میکنه

بعد ماه رمضون بخور من امتحان کردم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
مگه میشه ؟ مگر اینکه تو یک وعده سه وعده رو جبران کنید یا اینکه عصبی باشید

نمیدونم چ جوریاست  ولی هم من هم شوهرم چاقتر شدیم تو ماه رمضان.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه امیدی به لاغر شدن ندارم همینکه بتونم همین وزن رو نگه دارم شاکرم، چه خوبه که آدم بخواد چاق بش ...

ببین من هم رژیم چاقی گرفتم هم لاغری. واقعا رژیم چاقی سختتره. حالت از غذا به هم میخوره تا خرخره خوردی ولی باید بازم بخوری

من تو یه تاپیک کامل روش چاق شدن خودمو توصیح دادم.ولی بلد نیستم لینکشو بزارم

بهم یاد بدین تا بزارم براتون

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
مگه میشه ؟ مگر اینکه تو یک وعده سه وعده رو جبران کنید یا اینکه عصبی باشید

منم مثل ایشون، روزه ها م رو گرفتم ولی وزن ثابته، با این‌که خیلی نمی‌خورم، 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین من هم رژیم چاقی گرفتم هم لاغری. واقعا رژیم چاقی سختتره. حالت از غذا به هم میخوره تا خرخره خوردی ...

حق باشماست من تجربه ندارم. من یه زمانی ایده آل و متناسب بودم الان هم که چاقاله بادوم، تجربه تلاش برای چاقی ندارم‌ 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من تو یه تاپیک کامل روش چاق شدن خودمو توصیح دادم.ولی بلد نیستم لینکشو بزارم بهم یاد بدین تا بزارم ب ...

نوار سفید بالای تاپیک رو روش نگه دار عکس کپی میاد بعد بیاد اینجا انگشتت رو رو تایپ که می زنی نگه دار میزنه جای گذاری روش بزن میاد

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
نوار سفید بالای تاپیک رو روش نگه دار عکس کپی میاد بعد بیاد اینجا انگشتت رو رو تایپ که می زنی نگه دار ...

نتونستم خودتو اونجا تگ میکنم برو اونجا لینکو کپی کن اینجا

نمیدونم خودم رو وزن نکردم ولی قدم بلنده 168

درآور جان شمارو اونجا تگ کردم.بیزحمت لینکو اینجا کپی کن بقیه هم استفاده کنن.اگرهم براتون مفید بود برای سلامتی پدرم دعا کنید

نتونستم خودتو اونجا تگ میکنم برو اونجا لینکو کپی کن اینجا

ممنون عزیزم

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))