2777
2789
عنوان

کسی خبری از مهرپاکان داره؟؟؟؟

321 بازدید | 12 پست

تعلیق شده کسی میدونه کاربری جدیدش چیه؟؟؟

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ چند روز دیگه با یه کاربری جدید میاد و از جنایت‌های شوهرش میگه  البته از خودش فقط محاسن ت ...

قضاوت نمیکنم ولی به به طرز عجیبی تاپیکاش و دنبال میکردم و پیگیرش بودم خیلی کنجکاوم بدونم کارای اطاقش چی شد بالاخره

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
قضیه اش چیهههه؟؟؟

قضیه چی؟؟

تعلیق شده میخوام بدونم کاربری جدید داره یا نه؟؟ 

قضاوت نمیکنم ولی به به طرز عجیبی تاپیکاش و دنبال میکردم و پیگیرش بودم خیلی کنجکاوم بدونم کارای اطاقش ...

طلاق؟؟؟

من فکر نکنم طلاق بگیره

هر چند برای شوهرش خیلی بهتر بود ازش جدا بشه

طلاق؟؟؟ من فکر نکنم طلاق بگیره هر چند برای شوهرش خیلی بهتر بود ازش جدا بشه

آخه همش میگفت میخواد طلاق بگیره شوهرشم راضی شده و قراره خونه هم بهش بده به عنوان مهریه 

آخه همش میگفت میخواد طلاق بگیره شوهرشم راضی شده و قراره خونه هم بهش بده به عنوان مهریه 

فکر کنم هفت هشت سال بود حرف طلاق بود 

این خانم از اول بکارتش رو نگه داشته بود که اگر طلاق گرفت دختر باشه😑بعد تر ها میگفت شوهرم مشکل جنسی داره

فکر کنم هفت هشت سال بود حرف طلاق بود  این خانم از اول بکارتش رو نگه داشته بود که اگر طلاق گرفت ...

من در جریان همه چیز هستم حتی خیلی از تاپیکایی که با کاربری ثنا زده بود روخوندم به خاطر همین میخوام بدونم آخرش چیکار میکنه

من در جریان همه چیز هستم حتی خیلی از تاپیکایی که با کاربری ثنا زده بود روخوندم به خاطر همین میخوام ب ...

منم از همون قدیم دنبالش میکردم

البته این دو سه سال آخر نه

چون حرصم در میومد از دروغاش