2777
2789
عنوان

لیتروزول

108 بازدید | 5 پست

سلام خانم ها من تو اقدامم میخام بچم پسر بشه رژیم گرفتم نه سفت سخت چون بدنم به کلسیم احتیاج داره (کمردرد) چندوقته تو نت سرچ میکنم نوشته لیتروزول خوبه دکترم برام نوشته فقط بنظرتون میشه قرصوتویی سه ماه اول بارداری مصرف کرد یعنی باردارباشی مصرف کرد برا تعیین جنسیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جنسیت همون لحظه ی لقاح تعیین میشه و پس از برخورد تخمک و اسپرم و رقاحشون حتی یک ثانیه بعد هم هیچ تاثیری نداره چون جنسیت شکل گرفته و نمیشه تغییرش داد واسه پسر زایی مهمترین فاکتورا یکی گرم شدن رحم با خوردن گرمیجاته و مهمترینش رابطه نزدیک تخمکگزاریه من دوسال رژیم داشتم

عزیزم جنسیت همون لحظه ی لقاح تعیین میشه و پس از برخورد تخمک و اسپرم و رقاحشون حتی یک ثانیه بعد هم هی ...

ممنونم انشاالله به مراد دلت برسی عزیزم ،منم خیلی تلاش میکنم وخیلی هم میترسم امیدم فقط به خداست