2777
2789
عنوان

اونا که زایمان طبیعی کردن بیان

148 بازدید | 18 پست

از درداش بگذریم نفس ادمم میگیره؟؟؟اگه نفس بگیره من چیکارکنم😭

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من بیمارستان یاس تهران زایمان کردم همش فکر میکردم ادم سر زا می میره هی ب دکتراش میگفتم میگفتن اون واسه تو خونه ممکنه باشه ک تجهیزات نیست تو بیمارستان تجهیزات کامله و خدارو شکر زایماناشون بدون درد بود البته درد بودا ولی مثل پریود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمارستان یاس تهران زایمان کردم همش فکر میکردم ادم سر زا می میره هی ب دکتراش میگفتم میگفتن اون وا ...

اپیدروال منظورته؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دوستم رفتی تست کرونا بدی؟ هنوز تنگی نفس داری؟

نه تست ندادم گفتن کرونا نداری تنگی نفسم بخاطرکم خونی قرص اهن خوردم خدایی خیلی خوب شدم توخوبی خداروشکر؟انشالله همیشه سلامت باشی البته شبا یکم نفسم تنگ میشه ک خب مال بارداریه مادونفسه ایم

نه تست ندادم گفتن کرونا نداری تنگی نفسم بخاطرکم خونی قرص اهن خوردم خدایی خیلی خوب شدم توخوبی خداروشک ...

منم تنگی نفسم شبا زیاد میشه از ترس میمیرم و زنده میشم 

گاهی هم احساس گر گرفتگی دارم

خدا کنه برا بارداری باشه

انشاءالله همه باردارا از جمله شما و من راحت و‌سلامت زایمان کنیم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
منم تنگی نفسم شبا زیاد میشه از ترس میمیرم و زنده میشم  گاهی هم احساس گر گرفتگی دارم خدا کنه ب ...

برابارداریه نگران نباش گلم منم مث توام فقط من طعم بعضی چیزابرام خوشایندنیست مثل گوشت وپیاز نمیدونم این براچیه حالموبدمیکنن

برابارداریه نگران نباش گلم منم مث توام فقط من طعم بعضی چیزابرام خوشایندنیست مثل گوشت وپیاز نمیدونم ا ...

اون برا بارداریه منم مرغ زیاد خوشم نمیاد اوایل حتی حالم بد میشد ازش

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

اصن حس میکنم یه طعم دیگه داره🤣

سلام عزیزم توبودی ازکرونامیترسیدی بارداربودی؟

مگه زایمان اولته؟ میتونی سزارین کنی اگر میترسی

عزیزم من ۳ماه پیش زایمان کردم😀