2821
2789
عنوان

حس ششم دارم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 289 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهش میکنم گلم

سحر،یه سوال دیگه هم کنم،کتکم نمیزنی🤦🏻‍♀️🖐🏻

میگم،من و رضا یه قراری گذاشتیم بعد کرونا بریم کنسرت گرشا رضایی

یعنی اونم نمیشه؟حست چی میگه؟

😭😭😭😭😭

امروز رفتم از دور نگاش کردم،دلم خونه

خیلی دوسش دارم سحرررررررر😭😭🥺

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
استارتر عزیزم میشه بگی من کی باردار میشم چند وقت پیش از چندتا حس ششمی پرسیدم گفتن پنج شش ماه دیگه نظ ...

اره عزیزم باردار میشی 

ولی می‌ترسی و زیاد اقدام نمیکنی

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

سحرجون حست به من چیه؟ اون فکری که توسرمه میشه یانه البته سه سال دیگه؟؟

اره عزیزم میشه

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

حست نسبت به من چه جوریه

من چه ادمیم؟؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا