2777
2789
عنوان

آیاهمه ی باردارا ترشح دارن؟

132 بازدید | 7 پست

سلام اگرباردارباشیم حتمابایدترشح داشته باشیم؟

من موعد پریم هست فقط کمی هرازگاهی گرفتگی دارم

نه ترشحی نه چیز دیگه

هرازگاهی هم تهوع دارم که نمیدونم شایدازروزه باشه

قبلا هم تهوع تجربه کردم،زمان استرس و... پس تهوعم مهم نیست

بی بی هم دیروز منفی بود

الان این برام مهمه من که ترشح ندارم یعنی باردارنیستم؟اگه بودم باید چه ترشحاتی میداشتم؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردارم،دارم ترشح،مثل قبله،فقط گاهی ببخشید غلظتش کم و زیاد میشه،ولی هرکس یجوریه،واسه همه مطلقا اینطور نیس که حتما ترشح داشته باشن

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

چه خوب پس امیدمو ازدست ندم

مامانای مهربون دعاکنید برامون مامان بشیم ماهم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
چه خوب پس امیدمو ازدست ندم مامانای مهربون دعاکنید برامون مامان بشیم ماهم

قربونت برم ان شاءالله به زودی میشی،فقط قبلش برو چکاپ که بدنت چیزی کم و زیاد نداشته باشه،شمام واسه ما دعا کنید به سلامتی این مسیر رو طی کنیم

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
قربونت برم ان شاءالله به زودی میشی،فقط قبلش برو چکاپ که بدنت چیزی کم و زیاد نداشته باشه،شمام واسه ما ...

ان شاءالله بارداری بی خطر وزایمان راحت داشته باشین عزیزم