سلام من نی نی کوچولوم آلرژی داره شدید بخدا الان پنج ماهه دارم مراعات میکنم ولی باز همچنان جوش میزنه ی عالمه هم دارو داره بخدا کم اوردم کاش مراعات من جواب میداد غصه نمیخوردم تازه هر چیزیم بعد پنج ماه امتحان میکنم فرق نکرده شیر خشکم نمیخوره
خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم پسرم همینطور بود شیر خودمو که قطع کردم کامل و شیر خشکشو عوض کردم خیلی بهتر شده البته هنوزم اگه زیاد بوسش کنیم یا اتفاقی یکم از غذای خودمون که ادویه و فلفل داشته باشه بخوره صورتش دونه میزنه
عضو گروه نارنجی 🍁 وزن اولیه ۷۲🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸ 🍁 هدف دوم ۶۴ 🍁هدف سوم ۶۰ 🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸
رفلاکس و آلرژی شبیه به همه علائمشون شاید رفلاکس داره بچه تون چه علائمی داره ببخشید دور مقعدش قرمز میشه ؟ مراعات منظورتون چیا مثلا لبنیات نمیخورین یا چی؟
😨 میدونم چی میکشین هر چند شیر خشک جای شیر مادر رو نمیگیره اما لا اقل از این همه عذاب خلاص میشین شیشه نمیگیره بچه منم اوایل نمیگرفت با قاشق و قطره چکان بهش میدادم شیرم کم بود بعدا یهو خودش شیشه رو گرفت