2777
2789

سلام من نی نی کوچولوم آلرژی داره شدید بخدا الان پنج ماهه دارم مراعات میکنم ولی باز همچنان جوش میزنه ی عالمه هم دارو داره بخدا کم اوردم کاش مراعات من جواب میداد غصه نمیخوردم تازه هر چیزیم بعد پنج ماه امتحان میکنم فرق نکرده شیر خشکم نمیخوره

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
همینه. تا دوسالگی 

یعنی چی باید تا دوسالگی من هیچی نخورم بچه ای شماهم این شکلیه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم همینطور بود شیر خودمو که قطع کردم کامل و شیر خشکشو عوض کردم خیلی بهتر شده البته هنوزم اگه زیاد بوسش کنیم یا اتفاقی یکم از غذای خودمون که ادویه و فلفل داشته باشه بخوره صورتش دونه میزنه

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
پسر من تقريبا ٨ ماهگي خوب شد اميدوار باش

واقعا به چه چیزایی آلرژی داشت

رفلاکس و آلرژی شبیه به همه علائمشون  شاید رفلاکس داره بچه تون چه علائمی داره ببخشید دور مقعدش قرمز میشه ؟ مراعات منظورتون چیا مثلا لبنیات نمیخورین یا چی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
واقعا به چه چیزایی آلرژی داشت

اولش كه پروتئين گاوي بود بعدشم فهميدم به بادوم حساسيت شديد داره بعدشم به گندم و جو حساسيت نشون داد

ديگه جوري بود كه ميترسيدم بهش چيزي بدم،يه تيكه نون ميداديم ديتش قرمز ميشد

يهو خوب شد،الان يك سال و نيمشه همه جي ميخوره

رفلاکس و آلرژی شبیه به همه علائمشون  شاید رفلاکس داره بچه تون چه علائمی داره ببخشید دور مقعدش ق ...

رفلاکسم داره لبنیات اصلا تخم مرغ سیب سیب زمنی لوبیا سبز تقریبا تمام غذاها ومیوها گوشت گوساله ماهی گردو کنجد کیوی انبه خیلی خیلی دور مقعدشم همیشه قرمزه

اولش كه پروتئين گاوي بود بعدشم فهميدم به بادوم حساسيت شديد داره بعدشم به گندم و جو حساسيت نشون داد ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر خدا کنه پسر منم یک سالگی خوب بشه 

منم پسرم همینطور بود شیر خودمو که قطع کردم کامل و شیر خشکشو عوض کردم خیلی بهتر شده البته هنوزم اگه ز ...

دکتر پسرم براش نئوکیت تجویز کرده نمیدونم چرا حس میکنم بهش آلرژی داره

خدارو صد هزار مرتبه شکر خدا کنه پسر منم یک سالگی خوب بشه 

خودتو ناراحت نكن خيلي از آلرژيها از ١١ ماهگي شروع به از بين رفتن ميكنن،انشاالله پسر شما هم خوب ميشه زود

باور ميكني به شوهرم ميگفتم تابستون ببريمش پارك دست يه بچه بستني ببينه چكار كنيم...اصلا به اونجاها نرسيد 

خانوما ی سوال اگه هستین شما هم تو دوران بارداری دارویی چیزی مصرف میکردین من بخاطر زایمان زود راسم امپول پروژسترون استفاده میکردم

رفلاکسم داره لبنیات اصلا تخم مرغ سیب سیب زمنی لوبیا سبز تقریبا تمام غذاها ومیوها گوشت گوساله ماهی گر ...

😨 میدونم چی میکشین هر چند شیر خشک جای شیر مادر  رو نمیگیره اما لا اقل از این همه عذاب خلاص میشین شیشه نمیگیره بچه منم اوایل نمیگرفت با قاشق و قطره چکان بهش میدادم شیرم کم بود بعدا یهو خودش شیشه رو گرفت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم