2777
2789

تو تاپینگ قبلیم عکس زیر سینمو گردنمو گذاشتم ،همتون گفتید یابرادکلرست یاحشره معمولی...ولی تو نت دیدم دقیقا اون مورچه ای ک باسنش قرمزبود روگردنم بودبعد افتاد تو لباس زیرم ،من طول کشید دربیارمش،تو نت دیدم زده سم تولید کرده روپوستم،دارم از استتترس میمیرم ،درمانی داره،؟؟؟؟؟؟خانماشمالی تروخدا شمابیشترمیدونید برااون منطقست راهکاربدید روانم بهم ریخته شبی    

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بهش میگیم حشره شورت قرمز😁

اصلا نگران نباش،تا یه مدت نباید صورتتو بشوری یعتی اون قسمت و ،میتونی از داروخانه یه پماد برای اونجا بگیزی که لکش نمونه،خیلی هم میسوزه اون قسمت،اگه آب بخوره زیاد یکم پخش میشه،ولی کلا جای نگرانی نداره

عزیزم اول اینکه باید سریع میرفتی حموم و با اب و صابون میشستی بعدشم استرس نداره که بعد از چندروز خوب میشه . درمانش هم شستشو با گلاب و پماد کالاندولا هست . ما گیلانی ها با این موجودات بزرگ شدیم  

عه من گفته بودم دراکولا زده ها😁

درمان نداره خودش تا یه هفته تاول میزنه و بعد خوب میشه فقط نخارون که جاش بمونه

تازه عکسم ندیده بودم😎

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage