برای یکی از اقوام نزدیک خواستگار یزدی اومده خود دختره خواستگار رو پسندیده الان خانوادش خیلی نگران هستن آخه ما ترک هستیم تا حالا وصلت نکردیم با یزدی ها این دختر هم نوه خاله من هست ولی خیلی صمیمی هستیم خواستم ببینم کسی درباره مردهای یزدی اطلاعاتی داره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من خودم دانشجوی یزدم، یزدیا یکم رو پسراشون حساسن بخصوص مامانشون یعنی مامانشون زور میگه برا ازدواجشون، خسیس هم اگه نخوایم بگیم خیلی قناعت میکنن، فرهنگشونم نسبت به ترک ها بسته تره البته یه نکته ی مهم که این چیزایی که گفتم شامل همه ی یزدیها نمیشه من آدم های خوب توشون زیاد دیدم و از این که دانشگاهم رو اونجا انتخاب کردم خوشحالم
خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)