2777
2789
عنوان

مردهای یزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 5759 بازدید | 75 پست
عزیزم زبانشون ترکی هست،فارسی صحبت کنن؟؟

چرا نکنن

خوبه فارسی زبان کشورمون و ملی ما هست

همه گویش ها زبانشون رو دوست دارن

اما تو جمع همه سعی میکنن با هم یکی بشن و فارسی حرف بزنن 

غیر ترک ها 

بی خود نیس اغلب من دیدم از بی احترامی شون شکایت دارن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصفهانیم ولی خدایش هم دانشگاهی یزدیان متاسفانه چندتاشون خیلیییی مسکن نمیشه بگی خسیس خیلیییی قناعت ...

مسکن=خشکن😂😂😂😂

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

من خودم دانشجوی یزدم، یزدیا یکم رو پسراشون حساسن بخصوص مامانشون یعنی مامانشون زور میگه برا ازدواجشون، خسیس هم اگه نخوایم بگیم خیلی قناعت میکنن، فرهنگشونم نسبت به ترک ها بسته تره البته یه نکته ی مهم که این چیزایی که گفتم شامل همه ی یزدیها نمیشه من آدم های  خوب توشون زیاد دیدم و از این که دانشگاهم رو اونجا انتخاب کردم خوشحالم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من خودم دانشجوی یزدم، یزدیا یکم رو پسراشون حساسن بخصوص مامانشون یعنی مامانشون زور میگه برا ازدواجشون ...

اتفاقا این خواستگار هم بنظر من مادرش خیلی حرفش برو داره پیش خانواده

اللهم عجل لولیک الفرج
از فردا فارسی حرف میزنیم نصف مردم ایران ترکن😊

نصف؟!!!

چطور ایران رو نصف کردی؟؟از ۲۹استان جند تاشون ترک هستن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
فیدات شم.یزدی هستی؟

خدانکنه..اره عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خدا خیرت بده روشنم کردی هی میگفتم مسکن چیه😂😂

تاپیک بغلی دستم بند بود شرمنده  راستش  خودم تا دیدم جاخوردم😂😂😂

اصلاح خودکاره گوشیم موقع ارسال عوض شده متن😂😂😂

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد