2777
2789
عنوان

چله افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 31 پست
نمیدونم عزیزم من خالم چله داشت افتاد رو بچه من اون چله داشت بچه دار نمیشد من بچه ی ماهمو بردم تو خون ...

شما چله زایمان خودت روتون افتاده بود.زن زائو هم چله داره برای خودش 

کاربر*دختر_تنها*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور میشه چله بری کرد اگر بلدید لطفاً بگید

دو روشش رو من میدونم ک اولی که میگم بیشتر کاربرد داره.دعانویس از هفت نخ رنگی ابریشم .روش دعا میخونه تا چهل روز ب دستت یا ب گردنت باید ببندی .بعد جهل روز ب اب روون بندازی.یه نمونه اش هم هست روی پارچه سبز دعامینویسن اون پارچه رو لباس میکنی .تا چهل روز تن میکنی لباسو 

کاربر*دختر_تنها*
واقعا؟ مگه چی میشه؟

اره عزیزم واقعا من بچمو بردم خونه اونا هرچقدر مامانم گفت تا ۴۰روز نباید ببری جایی گفتم وا ول کن خرافاته این حرفا چیه بچم دقیقا ی ماهش بود فک کنم اول بردمش بهداشت سالم سالم بودش وزنشم خیلی خوبو عالی بود ن اذیت کن بود ن گریه ای ن لجباز خلاصه حماقت کردمو بردمش اونجا اوناام خونشون خیلی سنگینه چند بار بختک افتاده بود روی خالم کلا سنگین بود خونشون بعد خالم ۶ ۷ سال بود ک اقدام میکرد واسه بارداری اما نمیشد سر قضیه بختکم رفته بودن پیش دعانویس گفته بود چله روت افتاده و اینا خلاصه چله افتاد رو بچه من و از همون روز بدبختیام شروع شد تو دوماهگی ک اصلا داشتم از دست میدادمش تمام مریضیا همه چی افتاد رو طفلکم سنگین شده بود شبا جیغ میکشید چجور تا زد و خالم گفت حامله ام بچشم پسر دقیقا بعد ،امانم گفت ک چله خاله افتاده رو اینو بابام رفت پیش ی سرکتاب باز کن گفت اره چله افتاده رو بچه برو پیش فلانی چله ببره بعد ک اون کارو کرد بچه خیی بهتر شد دیگه خواب ندید جیغ نکشید مشکلاتش حل شد جالب میدونی کجاست ک خالم بچه خودشو تا دوماه اصلا از در بیرون نبرد انگار ک خودش میدونست چخبره

محکم بشین دلم این دور اخره
چه ترسناک😥

خیلی بد بود خیلی هیچوقت فکر نمیکردم ک این چیزارو قبول کنم اما واقعا با چشم خودم دیدم. اون عالمیم ک گفت چله افتاده رو بچه واقعا ادم پاکی هست از اینا نیست ک پول بگیرنو مثلا شارلاتان باشن یعنی حرفش واقعا درسته چله بری پسر من اینجوری بود ک ریشه و ساقه ی گیاه بود ک گفت اونو باید بجوشونید و ایه قرانو ۴قلو ایت الکرسی رو بخونید بهش و گفت ک خودش دعا رو خونده روش و اون ابو باید میریختیم سر بچه وقتی ک سرد شد

محکم بشین دلم این دور اخره