2777
2789
عنوان

چله افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 31 پست
نمیدونم عزیزم من خالم چله داشت افتاد رو بچه من اون چله داشت بچه دار نمیشد من بچه ی ماهمو بردم تو خون ...

شما چله زایمان خودت روتون افتاده بود.زن زائو هم چله داره برای خودش 

کاربر*دختر_تنها*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میشه چله بری کرد اگر بلدید لطفاً بگید

دو روشش رو من میدونم ک اولی که میگم بیشتر کاربرد داره.دعانویس از هفت نخ رنگی ابریشم .روش دعا میخونه تا چهل روز ب دستت یا ب گردنت باید ببندی .بعد جهل روز ب اب روون بندازی.یه نمونه اش هم هست روی پارچه سبز دعامینویسن اون پارچه رو لباس میکنی .تا چهل روز تن میکنی لباسو 

کاربر*دختر_تنها*
واقعا؟ مگه چی میشه؟

اره عزیزم واقعا من بچمو بردم خونه اونا هرچقدر مامانم گفت تا ۴۰روز نباید ببری جایی گفتم وا ول کن خرافاته این حرفا چیه بچم دقیقا ی ماهش بود فک کنم اول بردمش بهداشت سالم سالم بودش وزنشم خیلی خوبو عالی بود ن اذیت کن بود ن گریه ای ن لجباز خلاصه حماقت کردمو بردمش اونجا اوناام خونشون خیلی سنگینه چند بار بختک افتاده بود روی خالم کلا سنگین بود خونشون بعد خالم ۶ ۷ سال بود ک اقدام میکرد واسه بارداری اما نمیشد سر قضیه بختکم رفته بودن پیش دعانویس گفته بود چله روت افتاده و اینا خلاصه چله افتاد رو بچه من و از همون روز بدبختیام شروع شد تو دوماهگی ک اصلا داشتم از دست میدادمش تمام مریضیا همه چی افتاد رو طفلکم سنگین شده بود شبا جیغ میکشید چجور تا زد و خالم گفت حامله ام بچشم پسر دقیقا بعد ،امانم گفت ک چله خاله افتاده رو اینو بابام رفت پیش ی سرکتاب باز کن گفت اره چله افتاده رو بچه برو پیش فلانی چله ببره بعد ک اون کارو کرد بچه خیی بهتر شد دیگه خواب ندید جیغ نکشید مشکلاتش حل شد جالب میدونی کجاست ک خالم بچه خودشو تا دوماه اصلا از در بیرون نبرد انگار ک خودش میدونست چخبره

محکم بشین دلم این دور اخره
چه ترسناک😥

خیلی بد بود خیلی هیچوقت فکر نمیکردم ک این چیزارو قبول کنم اما واقعا با چشم خودم دیدم. اون عالمیم ک گفت چله افتاده رو بچه واقعا ادم پاکی هست از اینا نیست ک پول بگیرنو مثلا شارلاتان باشن یعنی حرفش واقعا درسته چله بری پسر من اینجوری بود ک ریشه و ساقه ی گیاه بود ک گفت اونو باید بجوشونید و ایه قرانو ۴قلو ایت الکرسی رو بخونید بهش و گفت ک خودش دعا رو خونده روش و اون ابو باید میریختیم سر بچه وقتی ک سرد شد

محکم بشین دلم این دور اخره