2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 35 پست
خواهش میکنم  کاش گاهی بترسیم از اینکه شاید حتی اگه غیر عمد باعث سست شدن یه زندگی بشیم

باور بفرمایید مشاوره و سوالات حقوقی طلاق رو به سختی جواب میدم خودم، چون واقعا زندگی رو نمی خوام به قول شما غیر عمد باعثش بشم. 

ممنون از حسن نگاه و توجه شما.

💕به رسم رفاقت همدیگرو دعا کنیم💕ناشناس حرفت رو بگو برام https://harfeto.timefriend.net/617659953

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم قلقشو پیدا کن یکم اونجوری برو جلو ... آدما هر کدوم ی جوری رام میشن مگر اینکه نخواد رام شه اونو ...

انشاالله قلقشو پیدا کنی. شوهر منم چند سال اذیتم کرد بعدش چند سال کمی مهربان شد الان بازم خراب شده .اه زود بدون فکر عصبی میشه با بچه بازی نمیکنه انگاری بچه دیگرانه

کلا پدر ها همینن،بچه شون مودب و درس خون و موفق بشه به خودشون رفته،اگه یه اشتباه کوچیک بکنن نتیجه ترب ...

بیشتر زنا حقیرن  اونایی هم که زبون دارن بخاطر شرایطشونخ شانس اوردن موقعیتشون خوبه 

بهترین نیستم اما خودمم😍
بیشتر زنا حقیرن  اونایی هم که زبون دارن بخاطر شرایطشونخ شانس اوردن موقعیتشون خوبه

به نظر من از همون اول آدم باید گردن افتاده باشه،یا همون سلیطه،والا ما هرچی زن حاضر جواب دیدیم که زهر چشم گرفته،رو زندگیش سواره،از گل نازکتر هم بهشون نمیگن،هرچی بیشتر نجابت به خرج بدیم بدتر اونا رو ما سوار میشن