2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 35 پست
خب عزیزم باید اعتمادش رو بدست بیاری.چرا سعی نمیکنی روزا بری شب که شوهرت میاد خونه باشی.میدونی عزیزم ...

راهم دوره کلا مسافت زیاده نمیشه روزا باشم. شب برگردم. وقتی میرم دلم نمبخواد برگردم پیشش انگار میخوام خفه شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهم دوره کلا مسافت زیاده نمیشه روزا باشم. شب برگردم. وقتی میرم دلم نمبخواد برگردم پیشش انگار میخوام ...

درکت میکنم.خیلی سخته.شرایط زندگی برای خیلیا سخت و غیر قابل تحمل شده.خانم عاقل و دنیا دیده ای هستی مسلما از خیلی مشکلات مردم خبر داری و شنیدی.

بنظرم اگه همسرت کاری و چشم پاکه سخت نگیر.بمون زندگی کن .

زندگی بالا و پایین زیاد داره .بخدا ما هم همه اینا رو کشیدیم.صبر و کوتاه اومدن خیلی کمک میکنه .مطمئن باش جواب هم میده .امتحان کردم که میگم.به خانواده بگو باهاش یکه بدو نکن چند سری اهمیت ندن و جوابشو با احترام بدم بخدا جواب میده.

عزیزم اگه این ویژگی تو ذاتش باشه،و تربیت خانوادگیش اینجوری باشه متاسفانه باید بگم زیاد تلاش نکن،اگرم به مرور زمان اینجوری شده باشه،باید دنبال دلیلش بگردی،شاید بیاحترامی دیده،یا رفتارهایی دیده که از نظر شما بد نیست،بی احترامی نیس،ولی از نظز اون بوده،هیچ وقت ازش پرسیدی چرا این رفتارارو میکنه؟

چیکار کنیم برعکس بابام اونقد  آرامش بخشه

والله من‌که نصمیم‌گرفتم  هرچی گفت سکوت کنم وگرنه  جواب بدم خیلی عصبی میشه کتک میزنه  آبرو ریزی میکنه ولی سکوت میکنم‌بعد نیم ساعت خوب میشه امشب پسرم در رو کوبید گچ دیوار ریخت خیلی عصبی شد گفت دفعه دیگه تو رو میزنم خونه رو خراب کردین درشتم نمیشه منم فقط سکوت

بهترین نیستم اما خودمم😍

شوهر من تو بدی نظیر نداشت

دقیقا یه روانی بود، خونوادش میگفتن دیوونست

با همه مشکل داشت ولی تونستم اخلاقشو درست کنم و زندگیمو بسازم

درسته ۷ سال عذاب کشیدم ولی الان دارم از زندگیم لذت میبرم

میگم بشین آب متبرک بهش بده به ارامش برسه اما زیاد سوره والعصر بخون صبرش زیاد بشه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم