2777
2789

من انگشتم  قفل بود 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو زانوم دارم ده ساله وباید تا اخر عمر باشه اذیت میکنه بعضی وقتا درد میگیره مخصوصا وقتی سرما بخور ...

خب وقتی برای اولین بار میخو استی زانوتو حرکت بدی قفل نمیکرد یا مثلا مثل یک تیکه چوب خشک باشه؟؟؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🙏✍
چکار کردی میشه راهنمایی کنی

رفتم دکتر  دیگه   تو چرا انداختی یه دستت شکسته

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

سه ماه کامل پام قفل بود بدون کوچکتریم خم وراست هرروز میرفتم  فیزیوتراپی  زانو فرق داره مفصله ومهمتریم مفصله .احتمالا برای شما هم بگه یه سری ورزشه که باید انجام بدی 

رفتم دکتر  دیگه   تو چرا انداختی یه دستت شکسته

من آرنجم شکسته بود پلاتین انداختن...۳ تا پیچ و دوتا پین...اخه دکترم گفت همینطوری باید ورزش بدی اصلا درکم نمیکنه

من آرنجم شکسته بود پلاتین انداختن...۳ تا پیچ و دوتا پین...اخه دکترم گفت همینطوری باید ورزش بدی اصلا ...

نه من انگشتم قطع شده بود  دو ماه موند جوش خوردن ولی نمیتونستم  قفل بود کلا حرکت نمیکزد   رفتم دکتر  برداشت مال من  مثل سیم یود 

سه ماه کامل پام قفل بود بدون کوچکتریم خم وراست هرروز میرفتم  فیزیوتراپی  زانو فرق داره مفص ...

با فیزیو راه افتاد؟میشه یکم درمورد ورزش زانوت راهنمایی کنی..چربش نمیکردی یا دایم خم و راستش کنی هرچقدر میتونی؟من این کارهارو میکنم بازم فایده ای نداره.جای پلاتینم خیلی درد داره

ورزش خیلی مهمه من خیلی درد کشیدم وضع پام وخیم بود ولی هروزمیرفتم زیر برق  و ورزسای سخت اما اگه نکنی خوب نمیشه قفل میمونه وهزارتا عوارض بدش من خیلی زجر کشیدم ولی باید میکردم تا بتونم بعد دوسال راه برم پس دردشو تحمل کن وورزشاتو انجام بده 

بد جاییم هس

من بعد یه سه ماه تازه یکم تکون خورد پس صبور باش . نه چرب نمیکردم من زیر دستگاه میرفتم تو مطب تو خونه هم یه سری ورزشای تقویتی سه تا ست ۱۰ تایی بود مثلا کیسه نمک میذاشتم وسط زانوم وفشار میدادم یا میذاشتمش روی مچ پام بالا پایین میکردم