الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه ماه کامل پام قفل بود بدون کوچکتریم خم وراست هرروز میرفتم فیزیوتراپی زانو فرق داره مفصله ومهمتریم مفصله .احتمالا برای شما هم بگه یه سری ورزشه که باید انجام بدی
سه ماه کامل پام قفل بود بدون کوچکتریم خم وراست هرروز میرفتم فیزیوتراپی زانو فرق داره مفص ...
با فیزیو راه افتاد؟میشه یکم درمورد ورزش زانوت راهنمایی کنی..چربش نمیکردی یا دایم خم و راستش کنی هرچقدر میتونی؟من این کارهارو میکنم بازم فایده ای نداره.جای پلاتینم خیلی درد داره
ورزش خیلی مهمه من خیلی درد کشیدم وضع پام وخیم بود ولی هروزمیرفتم زیر برق و ورزسای سخت اما اگه نکنی خوب نمیشه قفل میمونه وهزارتا عوارض بدش من خیلی زجر کشیدم ولی باید میکردم تا بتونم بعد دوسال راه برم پس دردشو تحمل کن وورزشاتو انجام بده
من بعد یه سه ماه تازه یکم تکون خورد پس صبور باش . نه چرب نمیکردم من زیر دستگاه میرفتم تو مطب تو خونه هم یه سری ورزشای تقویتی سه تا ست ۱۰ تایی بود مثلا کیسه نمک میذاشتم وسط زانوم وفشار میدادم یا میذاشتمش روی مچ پام بالا پایین میکردم