2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من انگشتم قطع شده بود  دو ماه موند جوش خوردن ولی نمیتونستم  قفل بود کلا حرکت نمیکزد&nbs ...

عزیز عکس دستمو گذاشتم از زاویه دیگه میذارم ببین همین نبود توی انگشت شما؟؟شاید بردارش خوب بشم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🙏✍
عزیز عکس دستمو گذاشتم از زاویه دیگه میذارم ببین همین نبود توی انگشت شما؟؟شاید بردارش خوب بشم

باشه

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
بهت نگفته بری فیزیوتراپی ؟؟؟

چرا گف من دوماه پیش رفتم متاسفانه بد فیزیوتراپی شدم پلاتین توی دستم جابجا شد...دوبار گچ گرفت حالا ک باز کردم دیگه میترسم برم و باز مشکلی برام پیش بیاد میخوام تو خونه ورزش بدم اونجا خیلی درد داشتم

برو پیش یه دکتر خوب عزیزم یه سری دستگاه هست که باید بزنی تو خونه نمیشه ببین دکتر به من گفت فیزیوتراپی از نفس کشیدن هم برات مهمتره فکرکن بعد  سه ماه تازه یکم تکون خورد منم درد داشتم تا دلت بخواد هنوزم دارم ولی اگه تحمل نکنی ممکنه دیگه نتونی تکونش بدی 

نه مال من اینطور نبود

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
برو پیش یه دکتر خوب عزیزم یه سری دستگاه هست که باید بزنی تو خونه نمیشه ببین دکتر به من گفت فیزیوتراپ ...

متوجه شدم...دعا کنین واسم خیلی سختمه.چشم خانمی حتما پیگیر میشم خودمم خیلی نگرانم