2777
2789
عنوان

بچها برای ثبت نام سجام و کدبورسی

168 بازدید | 10 پست

اونجاهایی ک نوشته محل کار و آدرس الکترونیکی چی زدین ک قبول کرد.کسی ک شاغل نیست چی باید بزنه هرچیم میزنم خانه دار قبول نمیکنه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

با اجازه استاتر

دوستان بیاین تجربیات و فوت فن های بورسی ک بلدید بگید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4388529/کیا-رانت-دارن-واسه-بورررررسبیاین-خبر-هاروب-ما-هم-بگید

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانه دار زدم، آدرس ایمیل هم بزن

از سایت سجام ثبت نام کردین؟زدم خانه دار و ایمیل هم دادم ولی باز صفحات ک میره مرحله بعد اونجا باز آدرس محل کار و آدرس الکترونیکی  و ایمیل محل کار میخاد و اینکه شماهم هزینه پرداخت کردین؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خانه دار همون اطلاعات خونتون رو بنویس

شما سایت سجام ثب نام کردین یعنی ازتون آدرس الکترونیکی نخاست؟

از سایت سجام ثبت نام کردین؟زدم خانه دار و ایمیل هم دادم ولی باز صفحات ک میره مرحله بعد اونجا باز آدر ...

بله

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
از سایت سجام ثبت نام کردین؟زدم خانه دار و ایمیل هم دادم ولی باز صفحات ک میره مرحله بعد اونجا باز آدر ...

حتی خانه دار هم نباشی پایین صفحه توضیح داده که اگر آدرس محل کار ندارید مشخصات محل سکونت رو وارد کنید به جای اون

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من تمام اطلاعات مادرمو تو سجام  وارد کردم قرار شد ک کد پیگیری براش بیاد بعد چن ساعت نوشت از اول ویرایش کنین...هرچیم ویرایش میکنم مینویسه هنوز گد پیگیری شما صادر نشده است...چیکار کنم؟؟؟