2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه نظر عالیه. فقط تنها مشکلی که داره اینه که به اصطلاح خودشون بیزینسی هست، ینی نمیشه روش بازی بریزی که این برام مهم نیست و اینکه به نسبت لپتاپ های دیگه، یکم وزنش بیشتره، که اونم چون فقط تو خونه قراره استفاده بشه، بنظرم چیز چندان مهمی نیست

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

مخالف

وسایل الکترونیکی که دست دو خریدش اشتباه شاید ضربه خورده معلوم نباشه

مگر از کسی که مطمئنی

بیــــــزارم از هر دردیــــــ که درمانــــش گـــــذر زمـــــــــان است...زمــــــــانی که دق مـــــــیدهد تــــــا بگـــــــــذرد....!
والا نو اینقدر گرون شده که حد نداره من نظرم مثبته

والا منم خانوادم میخواستن به مناسبت قبولی دانشگام برام نو بخرن، منتها قیمتا رفت بالا. 

درسته مامان و بابام، جفتشون کارمند هستن، ولی من تنها فرزندشون نیستم، در ثانی قسط و اینا هم هست 

هرچند گفتن هیچ اجباری در کار نیست که حتما اینو بخری، ولی وقتی یکی از دوستای بابام لپتاپ رو دیده بود، گفته بود خیلی خوبه و مشکلی نداره

اگه وارد باشی خوبه ما قبلا گرفتیم اما باتریش کم کار کرد الانم باید یکسره تو شارژ باشه تا روشن بمونه

نه من، نه بابام سر در نمیارم ازش، ولی دوست بابام که وارده، گفته بود مشکلی نداره

مخالف وسایل الکترونیکی که دست دو خریدش اشتباه شاید ضربه خورده معلوم نباشه مگر از کسی که مطمئنی

کسی که اینکاره هست و وارده، چک کرده دیده مشکلی نداره

والا منم خانوادم میخواستن به مناسبت قبولی دانشگام برام نو بخرن، منتها قیمتا رفت بالا.  درسته م ...

عه تو هم ورودی امسالی🤩

منم میخواستم عوض کنم ولی اون مدلی که خواستم گرون بود دیگ گفتم فعلا باشه😁

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
اگه سر در میاری خوبه من خودم چون بلدم دست دوم میخرم مشکلی هم ندارم

من سر در نمیارم. ولی کسی که اونو دیده، گفته خیلی خوبه و میتونه پاسخگو نیازهام باشه

عه تو هم ورودی امسالی🤩 منم میخواستم عوض کنم ولی اون مدلی که خواستم گرون بود دیگ گفتم فعلا باشه😁

نه گلی، ورودی 97 هستم🙂

من تاحالا نداشتم، هیچ وقت هم نگفتم که برام بخرن، خودشون میخواستن بخرن که خورد به گرونی