2777
2789
عنوان

طلاق........

303 بازدید | 12 پست

دوستان من ۳ماهه باردارم  تصمیم گرفتیم جدابشیم وچیزی بینمون نیست من الان دوماهه خونه بابامم میخوام بعد دنیا اومدن بچم کارای طلاقمو کنم اما میخوام جهیزیمو بیارم هرچی توی خونمونه مال منه کسی هست این کارو کرده باشه بعدا مشکل ساز بشع البته همسرم مخالفتی نداره با اوردن وسایل چون خودش گفته جدابشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه؟

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

چرا میخوای یه بچه طلاقو به دنیا بیاری؟؟

شاید یه سری بریزن تو سرم و مخالف باشن من فقط نظرمو میگم و واقعا به نظرم اگر حتما حتما و قطعی و ۱۰۰ درصد میخوای جدا شی

بچه رو به دنیا نیار 

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
دوسش دارم 

پس مسخره بازی رو جمع کن و سعی کن عاقلانه فکر کنی

اگر دوسش داری باید بدونی اون بچه به پدر نیاز داره نه فقط یه مادر ۱۹ ساله

احساسی تصمیم نگیر

با شوهرت جدی حرف بزن و ببین تصمیمش در مورد بچه چیه

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
پس مسخره بازی رو جمع کن و سعی کن عاقلانه فکر کنی اگر دوسش داری باید بدونی اون بچه به پدر نیاز داره ...

من بچمو دوس دارم ن ی ادم احمق بی عرضرو هرکسیم جای من بود همین تصمیمو میگرفت بهش پیام دادم میگم بچه داریم هیچی نگفت بعد استوری گزاشته بی لیاقتی تو جای من بودی چیکار میکردی وقتی خونواده اونم عقل ندارن ک با پسرشون حرف بزنن فقط میگن ما دخالت نمیکنیم توهم طلاق بگیر 

نمیسازیم باهم اون معتاده و خودخواه کسی براش مهم نیست ب خونوادشم گفتم موضوعو گفتن شوهرت ب ما گفته دخا ...

الهی بگردم 😢😢  ان شالله خدا به همین شبای عزیز به دلت نگاه کنه و عاقبتت ب خیر بشه دخترم

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه