2777
2789
عنوان

هم خونه با مادر شوهر شدن ؟؟؟؟؟؟؟

239 بازدید | 27 پست

سلام دوستان شبتون به خیر وشادی 

من و همسرم تصمیم گرفتیم خونه باز سازی کنیم ولی خب چند ماه طول میکشه حالا از طرفی به خاطر شرایط کرونا بچه کوچیک داشتن خانه رهن پیداکنیم گشتن لازمه و خطرناکه شوهرم میگه بریم چند ماه خونه مادرشون زندگی کنیم ولی من میترسم حرمت و احترام که الان داریم از بین بره و زشت شه جواب بدم و از شانس من مقصر جلوه بدن و دعوا بین من و همسرم بشه و .... بنا به دلایلی نیاز به مشورت کسایی دارم که مثل من شده جریان زندگیشون یازندگی میکنن ممنون از پاسخ هاتون پیشاپیش تشکر 

خب چند ماه خونه مادر خودت زندگي كن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون چند‌ماه هم سخته ولی اگه رعایت کنید به خوشی از اونجا بیرون میاید و‌میرید خونه خودتون.

ما‌چی‌بگیم‌که یه عمره همینیم

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

نه چند ماه چیزی نمیشه

منم برا خونه چند ماه خونه مادر شوهرم بودم

چند روز خونه بابام،چند روز خونه اونا

در کل خوب بود

کاراشو انجام بده،میوه ،گوشت ،هدیه براش بخر تا این مدت کارت نداشته باشه

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

یکی از دوستام با رفتن پیش خانواده شوهر اختلافپیدا کردن و جدا شدن البته دور از جون شما . داداش من حدود یک سال و نیم با ما زندگی کردن ، اختلاف پیش اومد اما کلا خوش گذشت به ما و خانواده برادرم

دقیقا منم وضعیت شمارو دارم نمیدونم چیکار کنم هیجا هم خونه گیرم نمیاد خیلیییییی گشتم اما تا از ی خونه خوشم میاد یارو میزنه زیرش نمیدونم چ حکمتیه یا اینکه باید خونه مادر شوهرم برم  خیلی گیرم😔

اگه مادر شوهرت جوان هست برو چون طاقت بچه داره ولی اگه مسن بود نرو قبلا اگه بهت احترام میگذاشته ومشکلی نداشتی برو احترامش رونگه دار

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
اگه مادر شوهرت جوان هست برو چون طاقت بچه داره ولی اگه مسن بود نرو قبلا اگه بهت احترام میگذاشته ومشکل ...

نه ۶۹ سالشونه از همین میترسم بچه ام ۱ سالشه و بگه خوابم بهم خورده و یه حرفی بزنه به خودم بگیرم