2777
2789
عنوان

کرم دور چشم لیراک

7634 بازدید | 33 پست

دوستان سلام. بچه ها من دور چشم راستم یه دو سه تا خط نازک خیلییی ریز افتاده. بنظرتون چیکار باید بکنم😔😔اینا میرن با کرم دور چشم؟خیلی ظریفن عمیق نیستن. کسی تجریه داره. شنیدم کرم دور چشم لیراک خوب میکنه. کسی هست راهنماییم کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصولات لیراک خیلی خوبه من اما دور چشم استفاده نکردم.الارو‌ استفاده کردم مضخرف بود اما الان کیووی می ...

ازیه دکترپرسیدم گفت نوکس.ولی قیمتش خیلی بالاعه 750هزار دیجی کالا نمدونم اشتباه خوندم!

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
الارو منم میزنم چروکام داره بیشتر میشه 😫😔

اره وحشتناکه مخصوصا اون ابی. ابجی‌من با دکتر مورد چروکش‌بیشتر شد. ولی به من این کیووی خیلی میسازه‌ اصلا یک چروک ندارم خداروشکر سفیدم شده دور چشام

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
چروک داشتین که با مصرفش خوب بشه؟

یه خط کوچولو ولی بیشتر برای پیشگیری میزنم الان نه ازون خط خبریه نه دیگه دوسال چروکی ندیدم. کیووی کلا محصولاتش خیلی مرطوب کنندگی‌قوی دارن.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی