2777
2789
عنوان

دخالت

70 بازدید | 8 پست

سلام. من دو ساله عقدم. اگه بخایم عروسی بگیریم حداقل تا 7هشت ماهه دیگه نمیتونیم. هیچ مشکلی از طرف خانواده هام نیست همه چیمون تکمیله... خانواده هام اینو درک میکنن حتی خانواده من ک اصلا رسم نداشتیم بیشتر ازچند ماه دخترو پسر عقد بمونن... امااا چون ما ازدواجمون فامیلیه☹️ بقیع خیلی دخالت میکنن مامانم بنده خدا خیلی با ما راه اومده حالا این عمه مون خدابگم چیکارش کنه زنگ زده ی سری چرتو پرت گفته مامانمو آتیشی کرده

چی گفته مگه؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ک آره چرا تالار نمیگیرن. یا میگه اصلا عروسی نگیرین شما بزرگترین چرا کاری نمیکنین... تو خونه بگیرین 😑و یه عالمه حرف دیگه اقا بگین من چ برخوردی داشته باشم... ب شوهرم بگم؟ چی کارکنم وسط زندگی ما نلولن؟ 

خانواده شما و خانواده شوهرت هرکاری میکنید با هماهنگی هم باشه و حرفتان رو تو فامیل بروز ندید بین خودتان باشه تا زمان عروسی هم رفت و آمد کم باشه و اگر سوالی کردن هردوطرف بگید معلوم نیست آمار ندید

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن