2777
2789

باید جراحی کنم از بیهوشی خیییییلی  میترسم چند سال با طب سنتی پیش رفتم که عمل نکنم اعتماد بیهوده نابودم کرد ممنون میشم اون دوستایی که عمل کردن راهنمایی کنید 

خود عمل چقدر زمان میبره چقدر زمان برد به هوش اومدید کدوم بیمارستان کدوم پزشک جراحی کردین من تا حالا جراحی نکردم و متاسفانه فوبیای بیهوشی و اتاق عمل دارم در این حد که به خاطر این جراحی دکتر اعصاب و روان رفتم دارو مصرف کنم خواهش میکنم اگر تجربه شو دارید دقیق بگید که چه چوریه اگر از پزشک یا بیمارستانتون هم راضی بودید معرفی کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم... الان حالتون خیلی بد شده؟ منم چند ماهه کیسه صفرام سنگ داره... گاهی دردهای فوق العاده وحشتناک ...

من صفرام پر شده ولی سونوگرافی بهم گفت کیسه کاملا از بین رفته ولی خوشبختانه مجرام گرفتگی نداره اورژانسی باشه ولی خسته شدم انقدر درد کشیدم چون پر شده دکتر گفت خطرناکه ممکنه بترکه و سمش کشنده ست 

داداش من لاپاراسکوپی انجام داد دو روز بستری بود.اومد خونه الان چندسالی گذشته.بیهوشیش دو ساعت بود ...

دو ساعت؟؟؟؟؟ اورژانسی بودن؟ آخه یه عده میگن نهایت نیم ساعت زمان مبره عملش

من صفرام پر شده ولی سونوگرافی بهم گفت کیسه کاملا از بین رفته ولی خوشبختانه مجرام گرفتگی نداره اورژان ...

مال منم تقریبا پر شده... گفت پنجاه به بالا سنگ هست از بدترین نوعش... مدام دفع میشن و من درد فوق‌العاده بدی رو تجربه میکنم

مال منم تقریبا پر شده... گفت پنجاه به بالا سنگ هست از بدترین نوعش... مدام دفع میشن و من درد فوق‌العا ...

احتمالا سنگای شما ریزه وگرمه هیچ چوره دفع نمیشه سونوگراغی چه جوری بهتون اندازه میدن مال من قبلا 16 میل بود سری آخر گفتن اونقدر پر شده که مجرا دیده نمیشه نوع سنگتون چه چوری مشخص شد پس چرا هر وقت من میرم بهم نمبگن 

احتمالا سنگای شما ریزه وگرمه هیچ چوره دفع نمیشه سونوگراغی چه جوری بهتون اندازه میدن مال من قبلا 16 م ...

اونقدر ریز نیست که راحت دفع بشه اونقدر درشت نیست که نره تو مجرا و درد نداشته باشم... جنسش رو نه از نظر اندازه میگه بدترین سایزه

اونقدر ریز نیست که راحت دفع بشه اونقدر درشت نیست که نره تو مجرا و درد نداشته باشم... جنسش رو نه از ن ...

من یه بار دو روز پشت سر هم درد شدیدی داشتم ولی نرفتم دکتر... تمام پوستم و چشمام و ببخشید ادرارم زرد زرد شد... اگر میفرفتم اورژانسی عمل میشدم