2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا دوسال کرونا هس چیکارکنن پس

بدون مراسم برن خونشون

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بدون مراسم برن خونشون

اگه بچه خودت یا خواهر خودتم تو این شرایط بود این حرفو میزدی ؟؟؟ چرا بدون عروسی برم وقتی همه برای خرید چرت پرت تو مغازه ها ول میگردن ، همه هم ادعای فرهنگ میکنن که عروسی نگیرین امار کرونا میره بالا 

تا الان که تالار ها بسته بودن چی شد همچنان داره امار کرونا زیاد میشه پس حداقل ما هم به خواسته خودمون برسبم

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
اگه بچه خودت یا خواهر خودتم تو این شرایط بود این حرفو میزدی ؟؟؟ چرا بدون عروسی برم وقتی همه برای خری ...

ن گلم من داداشم بدون عروسی رفت خونش هیچیم کم نشدازش.خودمم دوسداشتم بدون مراسم برم شوهرم قبول نکرد.مگه میخان تاج طلابزنن بسردخترکه اگ مراسم نباشه این تاج بسرش نخوره؟؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
ن گلم من داداشم بدون عروسی رفت خونش هیچیم کم نشدازش.خودمم دوسداشتم بدون مراسم برم شوهرم قبول نکرد.مگ ...

من خودم عقد کردم و مراسم گرفتم ..ولی عروسی نه چون خونه جدا گرفتم....هنوز بعد از11سال هروقت لباس عروس میبینم چشمام اشک میشه...هنوز تجربشو نداری پس 

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
ن گلم من داداشم بدون عروسی رفت خونش هیچیم کم نشدازش.خودمم دوسداشتم بدون مراسم برم شوهرم قبول نکرد.مگ ...

فکر میکنی اون لدت و خاطره ای ک واست میمونه فرق داره  بعدشم وقتی مراسم نگیری ی جوریه ارجت و قربت کمتره مخصوصا دختر