2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد هفته ماهه دارن

76 بازدید | 17 پست

میشه بگین باید چه غذایی بهش بدم و الان میتونه بخوره؟

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان چيا دادي؟ 

تخم مرغ فرنی سرلاک سیب زمینی  فقط سیب زمینی و دوست داره میخوده بقیه رو اصلا

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
سوپ بهش بده  سرلاک بیسکوییت مادر موز سیب زرده تخم مرغ حریره

موز برا ۸ ماهه هس

منم امروز اولینبار زرده تخم مرغ دادم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

زرده تخم مرغ

ماست

سیب زمینی

کدو

نان

سوپ به همراه ماش یا عدس و جوانه ی ماش و عدس

سرلاک

عصاره قلم داخل سوپ

بیسکوییت

سیب و موز و گلابی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
زرده تخم مرغ. پودينگ هاي خونگي سوپ ميكس نشده ابگوشت له شده 

پودینگ خونگی میشه بگی چجوریه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

تخم مرغ فرنی سرلاک سیب زمینی  فقط سیب زمینی و دوست داره میخوده بقیه رو اصلا

اگرم دوست داره زیادی بهش نده

من دخترم عاشقش بود و بقیه چیزا رو کمتر میخورد، از بس تکرار کردم الان که ۸ماهشه لب به سیب زمینی نمیزنه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

این عکس مثلا نوشته ماه هفتم منظور وقتی وارد ۷ ماهگی میشن یا وقتی تموم میشه

اگرم دوست داره زیادی بهش نده من دخترم عاشقش بود و بقیه چیزا رو کمتر میخورد، از بس تکرار کردم الان ک ...

اره خیلی دوست داره 

پودینگ خونگی میشه بگی چجوریه

پودينگ خرما: يه ليوان اب با يه قاشق ارد برنج هم بزنيد بذار رو شعله هم بزن به غلظت فرني كه شد دو سه تا خرماي پوست گرفته بندازيد داخلش و چند تا قل بزنه خاموش كن با گوشتكوب له كن 

پودينگ سيب: دوباره اب و ارد برنج به غلظت فرني كه رسيد نصف سيب رنده شده بدون پوست بريز داخلش هم بزن دوباره يه كم بجوشه سفت كه شد بردار از روي شعله و يه قاشق شيره انگور بريز هم بزن. اين خيلي خوشمزه ست