2777
2789
مطمعنم ها فقط میگه ۷ماه دیگه

پس صبر کن

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش

مردم دس نگه داشتن برای کرونا شمام چند ماه صب کن دست بذار رو دلت اگه میدونی مردت دوباره ادا در نمیاره وبه اینده ات مطمئنی

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

من همسرم  تو دوران عقد گفت بعد که رفتیم خونه خودمون زود بچهدارشیم ولی بعد عروسی من از ماه سوم قصد داشتم اقدام کنم اما همسرم نظرش عوض شد. مامان خودم میگفت رفتی خونه خودت جلوگیری نکن تا اگر خدای نکرده مشکل داشته باشید مشخص بشه و برا درمان فرصت داشته باشید چون سن هردو مون خوب بود وقتی خونه خودم رفتم من ۲۸ بودم همسرم۳۲ ...بعد من هر چند وقت یه بار که البته خودشم میپرسید کی اقدام کنیم بهش یاداور میشدم که سن طلایی برای خانم ها برا بارداری ۱۸ تا ۳۰ هست ، بعد از سه بار تغییر عقیده و وقفه انداختن سه ماهه بالاخره به شوهرم گفتم بیا شروع کنیم که اگر مشکلی هم داشتیم فرصت درمان داشته باشیم اون هم قبول کردو اقدام کردیم. البته هر بار خود شوهرم حرفش رو پیش میکشید من نظرم رو با دلیل و منطق و طوری که فکر نکنه میخوام راضیش کنم بیان می کردم چون یکی از اشناهامون بعد یک سال اقدام کردن برا بچه حالا مشکل داشتن بالاخره بعد پنج سال بعد از کلی دارو  و درمان و دکتر و هزینه بچه دار شدن حالای جدای مشکلات و اختلافاتی که خانواده ها پیش اوردن و حرف و حدیث های بعدش مشکل از شوهر اون خانم بود اما خداروشکر درمان جواب داد و الان یه بچه ناز و خوشگل و با ادب دارن.

من همسرم  تو دوران عقد گفت بعد که رفتیم خونه خودمون زود بچهدارشیم ولی بعد عروسی من از ماه سوم ق ...

خداروشکرآره بیشترحرف وحدیث آدمواذیت میکنه تانگرانی ومشکل داشتن