2777
2789
عنوان

بدون عروسی

265 بازدید | 33 پست

بچه ها الان ما ۳ ساله نامزد کردیم امسالم قرار بود بریم خونه خودمون با این شرایطم که نمیتونیم عروسی بگیریم اگه بدون عروسی بریم خونمون چی میشه چون واقعا تو نامزدی خیلی عذاب میکشیم به نظرتون چیکار کنم ک بعدا پشیمون نشم؟؟

عروسی بگیر حتما اونم بعد ۳ سال!

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسرتش باهات میمونه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

من با حذف عروسی موافق نیستم چون فقط و فقط یه مرتبه اس 

مثل جشن تولد یا سالگرد نیست که بگی نشد بمونه سال بعد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم برو سر خونه زندگیت بعدا ک شرایط جور شد عروسی بگیر

ما هم اسفند ۹۵ عقد کردیم امسال خواستیم عروسی بگیریم ک اینجوری شد و تصمیم گرفتیم بریم خونمون تا وقتی شرایط اکی شد عروسی بگیریم

نه اگر خودتون دوست دارین برین سر خونه تون کجای دنیا این قدر سنگین عروسی میگیرن بجز جهان سوم خودتونو تو سختی بندازین واذیت شین بخاطر یروز 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم برو سر خونه زندگیت بعدا ک شرایط جور شد عروسی بگیر ما هم اسفند ۹۵ عقد کردیم امسال خواستیم عروس ...

اخ دیگه بریم خونه خودمون نمیتونیم بعدا عروسی بگیریم لذت عروسی از بین میره

نه اگر خودتون دوست دارین برین سر خونه تون کجای دنیا این قدر سنگین عروسی میگیرن بجز جهان سوم خودتونو ...

پس عروسی هندی ها و عروسیای که تو دیزنی لند برگزار میشه رو ندیدی که قیمت کیکش اندازه کل بریز و بپاش ماست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭