2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد لوازم خونگی دوو چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
اگه بودجت میرسه سامسونگ خیلی خوبه من یخچال وفریزرشو دارم 

والا خیلی نمیتونم هزینه کنم، لباسشویی خودم واسه ۱۶ سال پیشه، میخوام قبل از اینکه خراب بشه و دیگه کسی نخره، بفروشمش جدید بخرم چون خیلی از لباسشویی استفاده میکنم نمیخوام یه دفعه جا بذاره منو، ولی ظرفشویی و فریزر هم لازم دارم اونم هست واسه همین باید یه مارک با قیمت مناسب و کیفیت بالا پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی نمیتونم هزینه کنم، لباسشویی خودم واسه ۱۶ سال پیشه، میخوام قبل از اینکه خراب بشه و دیگه کسی ...

من با اینکه شاغلم وفکر میکردم خیلی ظرفسویی کاربرد داشته باشه خریدم ولی بنطرم جز مهمونی کاربردش کمه 

والا خیلی نمیتونم هزینه کنم، لباسشویی خودم واسه ۱۶ سال پیشه، میخوام قبل از اینکه خراب بشه و دیگه کسی ...

من یخچال اسنوا گرفتم راضیم میخوای یه تحقیق درمورد فریزش کن قیمت یخچالش من ۷ میلیون خریدم که الان شده ۱۱ میلیون تقریبا 

من با اینکه شاغلم وفکر میکردم خیلی ظرفسویی کاربرد داشته باشه خریدم ولی بنطرم جز مهمونی کاربردش کمه&n ...

منم زیاد ظرفشویی دوست نداشتم ولی این سه ماه که همش خونه هستیم اینقدر پای ظرف شستن بودم کلافه شدم انگار قبلا که سر کار بودم بهتر به کارهام میرسیدم

منم زیاد ظرفشویی دوست نداشتم ولی این سه ماه که همش خونه هستیم اینقدر پای ظرف شستن بودم کلافه شدم انگ ...

الان کم کم باید بالای ۷ تومن بدی واسه ظرفشویی که خداییش نمی ارزه بنطرم لباسشویی وفریزر را اولست قرار بده البته من باشم پول لباسشوییمو طلا میخرم میذارم کنار هروقت لباسشویی سوخت اونوقت اونها میفروشم ولباسشویی میخرم چون الان که لباسشوییت داره واست کار میکنه مامان من الان ۲۱ ساله لباسشویی باگنشت داره واستفاده میکنه 

الان کم کم باید بالای ۷ تومن بدی واسه ظرفشویی که خداییش نمی ارزه بنطرم لباسشویی وفریزر را اولست قرار ...

این هم فکر خوبیه، الان فریزر برام از همه واجب تره، خودم همش سه تا کشوی فریزر دارم، واقعا برام کنه مخصوصا الان که آدم میخواد باقالی و نخود و ... بذاره، همیشه این وقت سال یاد فریزر خریدن میوفتم😅

این هم فکر خوبیه، الان فریزر برام از همه واجب تره، خودم همش سه تا کشوی فریزر دارم، واقعا برام کنه مخ ...

هر تحقیقی کردی لطفا به منم بگو 

من تو فکر خرید فریزر 4 کشو پارس هستم چون خیلیها راضین البته  حتما میخوام نوفراست باشه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
هر تحقیقی کردی لطفا به منم بگو  من تو فکر خرید فریزر 4 کشو پارس هستم چون خیلیها راضین البته&nb ...

عزیزم من فریزر ۷ فوت یورو استار خریدم ۴ کشو ، سه ملیون و پونصد. اصلا هیچ برند معتبری مثل بوش یا دوو یا الجی نبود تو بازار. انشاالله که خوب باشه همین

عزیزم من فریزر ۷ فوت یورو استار خریدم ۴ کشو ، سه ملیون و پونصد. اصلا هیچ برند معتبری مثل بوش یا دوو ...

فدات شم که یادت بود ممنون خبرم کردی انشاءالله بمبارکی

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃