اگه بودجت میرسه سامسونگ خیلی خوبه من یخچال وفریزرشو دارم
والا خیلی نمیتونم هزینه کنم، لباسشویی خودم واسه ۱۶ سال پیشه، میخوام قبل از اینکه خراب بشه و دیگه کسی نخره، بفروشمش جدید بخرم چون خیلی از لباسشویی استفاده میکنم نمیخوام یه دفعه جا بذاره منو، ولی ظرفشویی و فریزر هم لازم دارم اونم هست واسه همین باید یه مارک با قیمت مناسب و کیفیت بالا پیدا کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم زیاد ظرفشویی دوست نداشتم ولی این سه ماه که همش خونه هستیم اینقدر پای ظرف شستن بودم کلافه شدم انگ ...
الان کم کم باید بالای ۷ تومن بدی واسه ظرفشویی که خداییش نمی ارزه بنطرم لباسشویی وفریزر را اولست قرار بده البته من باشم پول لباسشوییمو طلا میخرم میذارم کنار هروقت لباسشویی سوخت اونوقت اونها میفروشم ولباسشویی میخرم چون الان که لباسشوییت داره واست کار میکنه مامان من الان ۲۱ ساله لباسشویی باگنشت داره واستفاده میکنه
الان کم کم باید بالای ۷ تومن بدی واسه ظرفشویی که خداییش نمی ارزه بنطرم لباسشویی وفریزر را اولست قرار ...
این هم فکر خوبیه، الان فریزر برام از همه واجب تره، خودم همش سه تا کشوی فریزر دارم، واقعا برام کنه مخصوصا الان که آدم میخواد باقالی و نخود و ... بذاره، همیشه این وقت سال یاد فریزر خریدن میوفتم😅