2777
2789
عنوان

رنگ مو

341 بازدید | 37 پست

دوستان من حدود ۱ سال پیش موهامو رنگ مشکی طبیعی گذاشتم الان دلم میخواد موهامو بدون دکلره رنگ بزارم و به نظرتون چه رنگ هایی درست میشه روش؟

و خودمم عاشق رنگ طوسی و دودیم 

اگه رنگ خوبیم میشناسید معرفی کنید!!

روی رنگ مشکی هرچی بزنی قرمز میشه مثل حنا

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونین چه رنگایی ممکنه بخوره به موهام؟

من ارایشگرم خودم

اصن توصیه میکنم مشکی نکنین حالام ک کردین فقط رنگ خیلی تیره میگیره مثل جهاردوصفر و این چیزا ک اونم رو بعضیا جواب نمیده

من ارایشگرم خودم اصن توصیه میکنم مشکی نکنین حالام ک کردین فقط رنگ خیلی تیره میگیره مثل جهاردوصفر و ...

ببخشید من موهام رو با ۶ رنگ کردم خییلی زرده چه رنگی بزنم روش فندقی دربیاد؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
من ارایشگرم خودم اصن توصیه میکنم مشکی نکنین حالام ک کردین فقط رنگ خیلی تیره میگیره مثل جهاردوصفر و ...

با دکلره چی؟

موهام خراب میشه

البته اینم بگم به شدت موهای ضعیف و کم پشتی دارم!

میشه بیشتر توضیح بدین  شامپو شیمیایی چیه؟

بله

به ازای هر پیمانه دکلره دوتا پیمانه اکسیدان و دوتاپیمانه شامپو شبنم و یاداروگر تخم مرغی

ینی ۱پیمانه دکلره،۲پیمانه شامپو،دوپیمانه اکسیدان ترکیب میکنی و به کل موهات میزنی

این یه دکلره ی ضعیفه ک باعث میشه رنگ قبلی ازبین بره

شامپو حتما داروگر یاشبنم باشه

بله به ازای هر پیمانه دکلره دوتا پیمانه اکسیدان و دوتاپیمانه شامپو شبنم و یاداروگر تخم مرغی ینی ۱پ ...

مو‌هارو به چه پایه ای میرسونه و چقد باید بمونه؟ 

آسیب به مو نمیرسونه؟