2777
2789

من مامای همراه داشتن یعنی عین یه مادر برام بود اونجا واقعا اگه اوشون و همسرم نبودن عمرا اگه میتونستم طبیعی زایمان کنم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامای همراه داشتن یعنی عین یه مادر برام بود اونجا واقعا اگه اوشون و همسرم نبودن عمرا اگه میتونستم ...

فقط همون روز میاد و بهت موقع زایمان کمک میکنه؟بهت حرکت ورزشی میده؟

عزیزم من هفت روز قبل سومین زایمانم انجام دادم هر سه هم ماما خصوصی داشتم. ماما خصوصی یعنی یه خواهر و یه مادر!!

بخصوص برای من که هر سه بدون درد بستری شدم برام یه ادم غیر قابل توصیفه!!!

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

ببین من بقیه رو نمیدونم ولی مامای من خیلی مهربون بود و واقعا مث مادرم بود و هست همین چند روز پیش برای تولد دخترم اومده بود اون بیشتر من ذوق میکرد😄😍

والا ما هر روز تماس تصویری رو داشتیم و خیلی کمکم میکرد به همسرم میگفت که چه کارایی رو برام انجام بده

اره برامون کلاس میزاشت باهم میرفتیم استخر ماساژا رو به همسرم یاد میداد و...

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

من چون چهل و یک هفته شد و دردی نداشتم و امکان مدفوع نوزاد بود با ماما خصوصیم هماهنگ کردم شب که شیفتش بود رفتم بیمارستان گفت چهل و یک هفته ست و نوزادش حرکت نمیکنه و بهانه پیدا شد ب ای بستری کردنم. از لحظه بستری تا لحظه ترخیص از زایشگاه کنارم بود حرکات ورزشی گفت و زایمانم گرفت و...

هزینش چقدر شد برات؟

هر مامایی فرق اره بستگی به توافقتون داره.

من پیش ی ماما رفتم گفت بیام بیمارستان دو میلیون و سیصد میگیرم اگه تو مطب بخوای یک میلیون و سیصد.

ولی مامای خودم چیزی نگفت بابت هزینه پولکی نیست قراره روز ده که برای بخیه برم قبلش ازش بپرسم که میدونم نمیگه!!

هر مامایی فرق اره بستگی به توافقتون داره. من پیش ی ماما رفتم گفت بیام بیمارستان دو میلیون و سیصد می ...

مگه اینکارارم ماما میکنه؟پس اون دکتری که زیر نظرشیم چکار میکنه روز زایمان؟

هیچی!!!!!!!

دکترفقط سزارین انجام میده عزیزم!!!نهایتش اینه که وقتی رفتی زایشگاه وسطای دردت میاد یه چکابت میکنه و تمام. 

هرکاری متخصص خودش میخواد .

ماما سالهاست کارش گرفتن زایمانه!!!

من اگه میخواستم متخصص زنان بیاد زایشگاه بالا سرم بدون هیچ هزینه میتونستم دکترم بیاد چون زن داداشمه!!!

ولی وجود ماماخصوصی رو لازمتر دونستم