2777
2789

سلام به روی ماهتون

کسی تا بحال بیمار خانوم دکتر ارجمندبوده؟

اگر بودید راضی بودید یا نه؟

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده
سلام من نشنيدم فاميلشو

ممنونم عزیزم

دنبال یه دکتر خوب میگردم  تا الان پیش مرضیه مهاجری میرفتم ولی خب برام خوب نبوده و میخوام دکترم عوض کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم دنبال یه دکتر خوب میگردم  تا الان پیش مرضیه مهاجری میرفتم ولی خب برام خوب نبوده و ...

همون عاليه من خيلي تعريفشو شنيدم چندتا از فاميلامون رفتن پيشش جواب گرفتن اما خودم ماه چهار اقدامم ماه دوم رفتم پيشش كه جواب نگرفتم حالا ميگن دكتر سيف هم خوبه

چند ماه اقدامي؟چقد پيش مهاجري رفتي؟

۱۱ماه اقدامم

از اول پیش مهاجری رفتم

ولی متاسفانه برای همسرم آزمایش اسپرم نداد و ۵ ماه یسره به خودم قرص میداد بعد که خودمون رفتیم آزمایش دادیم برا همسرم متوجه شدیم اسپرماشون خیلی پایینه و من الکی قرص میخوردم و کلی دوره هام بهم ریخته شده بخاطر قرصا

الانم میخوام برم پیش یکی دیگه و بعد از عید فطر هم اگه مراکز ناباروری بیمار بپذیرند  برم نوین

ايشالله زود صاحب يه ني ني خوشگل بشي😍🙏

مرسی عزیزم الهی آمین

یعنی اون روزی که خدا بهمون یه بچه سالم بده انگار کل دنیا رو داده

ايشالله عزيزم هموني ميشه كه ميخواي بسپر دست خدا

چاره ای جز این ندارم

ممنونم که وقت گذاشتی