2777
2789
حالا تعطیلات عید فطر و هجوم مسافر به شهرهای مختلف هم به این بهانه که چهار ماهه هیچ جا نرفتیم و ما دس ...

سلام عزیزخوبی یسوال دارم درباره دکترشریف ازت ممنون میشم ریپلایم کنی ازتون بپرسم

وخدایی که بشدت کافیست

سلام دوست گلم توی یکی از تاپیک های قدیمی دیدم شماهم سینه تون رو گویا عمل کردین

منم میخوام ماموپلاستی کنم اما دکتر خوب سراغ ندارم توی اون تاپیک هم صفحاتش زیاده و توی هر صفحه یکی از یه دگتر خوب گفته یکی بد!میشه لطف کنید اگر از عملتون راضی هستین اسم دکترتون رو بهم بگین ممنون🌹

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسی جون  تورو خدا واقعا از طریق اجسام منتقل نمیشه؟؟ مردم از بس همه چیزو شستم،حالم دیگه از خری ...

میشه عزیزم

بشور

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
مسی جون  تورو خدا واقعا از طریق اجسام منتقل نمیشه؟؟ مردم از بس همه چیزو شستم،حالم دیگه از خری ...

اگر ویروس روی جسم باشه پرواز نمیکنه سمت شما

اما ممکنه شما یا بچه اتون وقتی ب اون جسم دست میزنید ناخودآگاه بعدش دست ب چشم بینی یا گوش بزنید و ویروس وارد بدنتون بشه

پس بهتر ه هی بشوری و هی بشوری😁

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

مردم دیگه خسته شدن یه کمم باید حق  داد الان یکساله کرونا اومده تا ۴ سال دیگه هم هس نمیتونن ۵ سال توخونه بشینن هبچ کجا نرن که دیونه میشن  راهش فقط مراعاته شستشوی دست و استفاده از ماسک و فاصله از بقیه همین

سلام شما توی ی تاپیک گفته بودید اگ ضدافتاب مرتب استفاده بشه هر لکیو از بین میبره من خیلی نگرانم لطف ...

اگه لک شما ناشی از تغییرات هورمونی یا سوختگی باشه خیر چندان موثر نیست ولی هر لک دیگه ای رو مثل جای جوش و امثال این قطعا با استفاده مرتب و هر روزه از ضد آفتاب خوب میشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
 لک ناشی از لایه بردار هست میره بنظرتون؟

بله حتما درمان اصلیش همینه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بله حتما درمان اصلیش همینه 

من صورتم چند وقت بود لایه بردار میزدم بعد یشب ک زدم فرداش خیلی قرمز بود شدید و بعد اون قرمزی ها لک شد هاله قهوه ای تمام صورتم.لطفا بگید چیکار کنم ک لک هام کامل بره خواهش میکنم😭

عزیزم خواهش میکنم راهنماییم کن ثواب میکنی من خیلی نگرانم  ممنونت میشم تا عمر دارم

دوست عزیز من دکتر یا مشاور پوست که نیستم خواهرم مشاور پوسته من هم توصیه های کلی و عمومی که هر آدمی باید برای پوستش انجام بده توسط ایشون فهمیدم و به دوستان و هر کسی اینجا سوال داشته گفتم شما با استفاده از یه دارو پوستت آسیب دیده باید بری پیش دکتر ولی قطعا توی هر درمانی که دکتر بهت بده ضد آفتاب هم هست و اگه تا الان استفاده نمیکردی حتما استفاده کن