من پارسال تویه یک شرکت تبلیغاتیه مطرح کار میکردم ، اونجا بود که با شرکت بیبی لند برای تبلیغاتشون ارتباط گرفتم و تبلیغاتشون به عهده ی من بود ، برای ساختن تبلیغ و تیزر باید محصولاتشون رو از نزدیک میدیم به همین خاطر از طرف شرکت رفتیم کارخونشون ، باید بگم صندلی ماشینشون عالیییی بود تقریبا با برند چیکوی اصل برابری میکرد ، ظاهرشم خیلی شیک بود ، کریرشونو ندیدم کالسکه هاشونو دیدم که یه مدلش اونم عالی بود یادم نیست اسم مدلش چی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنوووون عزیزم خیلی ممنون از توضیحاتتون خیالم راحت شد خیلی تونت گشتم پیج اصلیشون رو ندیدم شما پیجشون ...
داشتم ولی الان کلا اینستامو پاک کردم فقط یادمه چندتا پیج به این اسم بود که فقط یکیشون پیج اصلی بود بقیشون تقلبی بودن ، اسم مدیرعاملش آقای صفرپور بود و همسرشون پیج رو مدیریت میکردن ، وای صندلی ماشینش عالی بود من خودم اگر برای دخترم صندلی نخریده بودم حتمااااااا همینو میخریدم واقعا کیفیت و طرحش مثل چیکوی اصل بود
اره متاسفانه خیلی پیج به این نام هست تلاش میکنم از طریق نام خانوادگیش پیداکنم بازم یه دنیا ممنون عزی ...
به نظر من صندلی ماشین بگیر چون هر بچه ای تو کریر نمیمونه من دختر خودم تو کریر که میزاشتیمش زمین و زمان رو به هم میددخت و الان که دوسالش شده هنوز تو صندلی ماشین میشینه ، ببین میخوای یه کاری کن تو اینترنت سرچ کن کانون تبلیغاتی ایران نوین ، زنگ بزن به شمارشون بگو قسمت توسعه بازار آقای فعال رو کار داری ، الان ایشون کارهای تبلیغاتشون رو دارن انجام میدن ، از ایشون بخوا کمکت کنه وصل شی به بیبی لند و پیج اصلیشون