2777
2789
عنوان

دوماه شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست
وا این چ حسیه برو امپول بزن بعدم شدی ال دی بخور درست بشع

امپول چی

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

یکی از اشناها ماهم اینطوری بود رفت دکتر گفت یکی از کلیه هات از کارافتادن 

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فقط پریود نیست ترشح خونی هم هست درد زیر شکم هم هست روز به روزم بد تر میشم

شاید تنبلی تخمدانه

به جای این همه فاز منفی تشریف ببر دکتر زنان و سونوگرافی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم اینکه پریود ادم هر ماه دوسه رور اینور اونور بشه هم از علائم تنبلی تخمدان هس؟؟؟

دقیق نمیدونم دوستم بهتر میدونه کمکت میکنه

@samin11

ولی باید سیکل دقیقت رو پیدا کنی

من 28 روزه ام گاهی تغییر میکنه ک دارو میخورم تا تنطیم بشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دکتر نرفتی؟ 

قدیم رفتم دارو میخوردم. یه مدت تنظیم شد

الانم باز مدتیه اینجور شدم هنوز نرفتم دکتر. دوباره باید برم

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
نه باید دوفاستون بخوره برا تنظیم قائدگیش الانم باید دوتا پروژسترون باهم بزنه 2 تا 10 روز دیگه پری م ...

جدی؟

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
من 5 ماهه نشدم

عرق فِراسیون بخور فوری پریود میشی

بعدم درمان کن خودتو که یائسگی زودرس می گیری 

که یائسگی خودش کلی عواقب داره پوکی استخوان و پیری زودرس و...

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞