2777
2789
عنوان

دوماه شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق فِراسیون بخور فوری پریود میشی بعدم درمان کن خودتو که یائسگی زودرس می گیری  که یائسگی خودش ...

ای وای

باشه امتحان میکنم مرسی

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
خانوما منم پریودم نا منظمه ینی تنبلی دارم؟؟؟

برا تنظیمش پیشنهاد میدم دو سه ماه دوفاستون بخوری 

از 16 سیکلت شبی دوتا 

منم دارم میخورم خطری ام نداره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اووووووووه سرطان! اتفاقا اگه خدایی نکرده سرطان داشتی همش لکه بینی و خونریزی داشتی عرق فِراسیون ...

دیدی گفتم من ترشح خونی دارم 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
وای چطوری تحمل میکنی؟ خداخودش کمکت کنه عزیزم الان منم50روزه دیونه شدم

والا هیچ علایمی ندارم کاملا راحت

اینقدر که راحتم دیگه پیگیر نشدم.

ولی باید برم دکتر

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
یکی از اشناها ماهم اینطوری بود رفت دکتر گفت یکی از کلیه هات از کارافتادن 

چطوری بود دقیقا

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
قدیم رفتم دارو میخوردم. یه مدت تنظیم شد الانم باز مدتیه اینجور شدم هنوز نرفتم دکتر. دوباره باید برم

عزیزم اگه در آینده بچه میخوای حتما تحت نظر دکتر باش ک خدایی نکرده به مشکل نخوری

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ای وای باشه امتحان میکنم مرسی

مامان من سی و خورده ای سالگی همینجوری شد و یائسه شد 

یه مدت رفت دکتر دیگه پی شو نگرفت! 

ولی عرق فِراسیون از عطاری یا ترشیجات و عرقیجات فروشیا بخر همیشه تو خونه داشته باش

روزی نصف استکان بخور به شدت قاعده اوره و درمان کننده ی هرنوع کیست و دفع کننده شن کلیه و....

ولی برا اینکه الان بخوای  پریود بشی یه لیوان بخور 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
جدی؟

آخه میگی لک بینی داری 

باید سونو ب‌شی من فکر کردم فقط عقب انداختی

شاید باردار باشی

وای چطوری تحمل میکنی؟ خداخودش کمکت کنه عزیزم الان منم50روزه دیونه شدم

دقیقا منم