2777
2789
عنوان

دوماه شدههههه

848 بازدید | 110 پست

دوماهه پریود نشدمم دعا کنید دیگه بمیرم خسته شدم از زندگی حس میکنم سرطان رحم دارم   

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

تنبلی تخمدان داری با دارو رفع میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا این چ حسیه برو امپول بزن بعدم شدی ال دی بخور درست بشع

نه باید دوفاستون بخوره برا تنظیم قائدگیش

الانم باید دوتا پروژسترون باهم بزنه 2 تا 10 روز دیگه پری میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اخه فقط پریود نیست ترشح خونی هم هست درد زیر شکم هم هست روز به روزم بد تر میشم

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
من 5 ماهه نشدم

دکتر نرفتی؟ 

اووووووووه سرطان!

اتفاقا اگه خدایی نکرده سرطان داشتی همش لکه بینی و خونریزی داشتی

عرق فِراسیون بخور تا فوری پریود بشی البته اگه باردار نیسی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞