2777
2789
عنوان

چیکارکنم ؟؟؟؟

114 بازدید | 7 پست

سلام بچهااا😘شبتون بخیر :)

من اهل اردبیل هستم و چندین مدته ساکن ترکیه هستم و دارم اینجا درس میخونم...تاجایی که یادمه همش سرم تو کتاب و درس بود🙃 و اصلا علاقه ای ب رابطه و دوستی و اینجور چیزا نداشتم...زمان یجوری چرخید با ی اقای ترکیه ای اهل ازمیر ترکیه اشنا شدیم و رابطمون رفته رفته صمیمی شد🙄 و بعد چندین مدت از اشنایی به من پیشنهاد دوستی داد و من قبول کردم😑😑 نمیخواستم جدی بگیرم ..

ولی واقعا رفته رفته وابسته شدم😐 و دوستش دارم

ایشون هم منو ب  خانوادش معرفی کردن😑

حالا اینا میخوان بیان خواستگاری....من بهش گفتم زوده چون فعلا۸ ماه از رابطمون میگذره و شناخت کافی از هم نداریم

ایشون میگه یا جدیش کنیم یا تموم کنیم چیکار کنم بنظرتون؟؟

نمیخوام از دستش بدم چون واقعا هم دوستش دارم هم بنظرم از هرلحاظ کامله

از ی طرف دودلم چون میترسم و شناخت کافی ازش ندارم واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله استرس دارم  میگم شاید بااخلاق خانوادش جور نشم

می بینی هیچ کس با اخلاقه خوده شوهر چه برسه خانواده جور نیست ادم با پدرو مادرش تفاهم نداره اختلاف داره با دیگرانم همینه چه بدتر باید اینرو قبول کنی بهش همون اول بگو یا بنویس چیزایی که می خوای یادت نره که مثلا این اخلاقا و رفتارای منه که تغییر نمی کنه پوششمه ارایشمه یا هر چی دوست داری شوهرت این اخلاقارو داشته باشه مثلا با ایمان باشه یا اهل دود نباشه یا دوست باز نباشه یا هر چی یکیم حقوق قانونیت چیه مهریه یا نف اموال به نامت باشه حق طلاق حق کار و... رفت و امد با پدرو مادر و مسافرتت حتی تعداد بچت رو از الان بگو فردا می گه من پنج تا تو می گی یدونه هم زیاده حتما خواسته هات رو بگو