ب لعنت خدا هم نمیرزن هیچکدومشون ازین داروها. بخدا فقط خودمونو بدبخت میکنیم.خاضرم قسم بخورم اگه یدونه ازین دکترای زنان خودشون ازین داروها ک زرت زرت بی رحمانه واسه ما نسخه میکنن استفاده کنن. من کلا هر هفته تو مطب بودم از دست عفونت و ترشحات بدبو و خارش و زخم و... خوب نشدم ک نشدم. دیگه بی خیالش شدم تا بمیرم.خسته شدم دیگه
خب خداروشکر ،بنظرم استفاده نکن،وقتی مشکلی نداری برای چی استفاده کنی ،بعدا پوسید بگو استفاده کردم بگی ...
اخه رحمم زخم بود..الان کاملا زخمم خوب شده منتهادکترم گف جای زخم مونده..اینو دودوره استفاده کن.یه دوره استفاده کردم تموم شد بعدپریودشدم.دکترم گف بعدهدپریودیت هم استفاده کن
بخدا شورت نخی میپوشم یوقتا اصلا نمیپوشم دامن میپوشم بهداشتمم رعایت میکنم فریز کزدم پدرمم در اومد یک ...
اصلا شورت نپوش ،من ی زمانی دچار عفونت شدید شده بردم ،دکترم میرفتم خوب نمیشدم هیچ بدتر میشدم ،ی زن بهم گفت زیر لباست هیچی نپوش بزار هوا بخوره ،همین کار رو کردم از اونموقع تاحالا خداروشکر ازم دور شده ،دیگم نمیپوشم فقط بیرون رفتنی مجبوری میپوشم ،توهم همینکارو بکن ،اصلا دامن بپوش بزار هوا بخوره ،زودی هوب میشی
الانم خبرم دوسه ماهه واسه دومی اقدامم. نمیدونم با این درد و مرضای کوفتی حامله میشم یا نه... بخدا کم ...
میگن گازاستیریل میزارن البته اسمشو درست نمیدونم ،ولی فامیلمون کرده بود میگفت درجا خوب شدم ،اقدام داشتی بیشتر از نیم ساعت نخواب و زودی بشور ،راستی از مواد شوینده استفاده نکن