2777
2789
عنوان

خیلی دلم پره از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست

قط رابطه کن باهاشون ،نزار سالی یه بارم شوهرتو ببینن

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی پدر مادرش فقط مسئول زاییدنش بودن چرا خانواده دختر وظیفش جهاز کامل بده خانواده پسر ک شد رو پا ...

پدر مادر قرار نیس ک تا همیشه :کمک حالش باشن 

بالخره خودش در میاره زندگیشو میچرخونه قوی میشه 

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...
قط رابطه کن باهاشون ،نزار سالی یه بارم شوهرتو ببینن

شوهرم قیدشون زده ولی چه فایده ننش فقط بلده گریه کنه قرار بود ۳تا خونه داره یکیشو پول اجاره به شوهرم بده نداد زد زیرش به اون پسراش میده ک همشون خونه دارن شوهر من انگار بچش نیست

تو هم عداب میدن؟

منم سال 97 عقد کردم،چندماه دیگه میشه 2 سال،هزارتومنم کمک نکردن،کمک نکردنشون بخوره تو سرشون نمیخام،ولی هردقیقه زنگ میزنن پس کی میخواین عروسی بگیرین 

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
پدر مادر قرار نیس ک تا همیشه :کمک حالش باشن  بالخره خودش در میاره زندگیشو میچرخونه قوی میشه&nb ...

وقتی کلا از بچگی هیچ کاری نکردن پول دانشگاهشو ندادن دیگ گومیخورن ک زاییدن میفهمی

وقتی کلا از بچگی هیچ کاری نکردن پول دانشگاهشو ندادن دیگ گومیخورن ک زاییدن میفهمی

گناه دارن اینجوری نگو 

نظر خواستی منم گفتم 

خدافظ❤🙃

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...
منم سال 97 عقد کردم،چندماه دیگه میشه 2 سال،هزارتومنم کمک نکردن،کمک نکردنشون بخوره تو سرشون نمیخام،ول ...

اینا اصن زنگ نمیزنن ک مردین یا زنده این براش مهم نیست پسرشو چندماه نبینه

کارت هاش دست خودمه والا

خداروشکر چون خانواده ی شوهر منم اینجوری بودن بعد خواستگاری اصن کاری ب کارمون نداشتن و کمک انچنانی نکردن انگار ک پسرشون اضافی بوده و ب ما انداختنش و رفتن اینجوری بگم بت فقط وسیله بزرگ هارو خریدن عروسی هم نگرفتن بابام برامون عروسی مفصل گرفت اونا عین مهمون اومدن و رفتن خبر مرگشون شوهرمم بدتر ازخودشون خسیس از آب درومد🙂بازم جای شکرش باقیه ک شوهرت مثل اونا نیست

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
شوهرم قیدشون زده ولی چه فایده ننش فقط بلده گریه کنه قرار بود ۳تا خونه داره یکیشو پول اجاره به شوهرم ...

دوری و دوستی،درسته ادم زورش میاد خانواده شوهر کاری برای پسرشون نکنن پرو هم باشن،ولی توسیاستت رو نگه دار،خودشون میان جلو مطمئن باش

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
خداروشکر چون خانواده ی شوهر منم اینجوری بودن بعد خواستگاری اصن کاری ب کارمون نداشتن و کمک انچنانی نک ...

شوهرم خیلی دست و دلبازه بخدا نمیپرسه چقدر حقوقمو پس انداز کردی یا خرج کردی چون کل این ۲سال بابام پشتش بوده تو بدبختیامون بی پولی هامون 

ولی اونا هیچی نخریدن برامون ی هزارتومنی ندادن