سال ۹۷عقد کردیم از روز خاستگاری به بعد هیچ کمکی به پسرشون نکردن هیچ جوره پشتیبان پسرشون نیستن شوهر بدبختم از شانسش ۴ماه بیکار شد همه جوره پشتش بودم ولی ی بار مادرش تو این ۴ماه زنگ نزد ببینه پسرش زندس یا نه به بدبختی مراسم عقد ک بعضی چیزا با شوهرم بود پولشو جور کرد و بابام برامون عقد مفصل گرفت الان موقع عروسیمونه تا بهش گفتیم میخایم عروسی بگیریم یک ماهه قهر کردن زنگ نمیزنن اصن براشون هیچی مهم نیست همش میگه ما هیچی رسم نداریم یعنی منو خرید عروسی نبردن امروز خود شوهرم منو برد خرید بخدا شوهرم گناه داره مث این یتیم ها ۲سال همه کاری کرد ولی پدرومادرش هیچی کمکش نکردن ک هیچی ی زنگ نمیزنن بهش خسته شدم دیگه کلا ادمای خسیسی هستن ولی این بدرک اینکه ی زنگ نمیزنن حالشو بپرسن بهش بگن فرش خریدی پول داری کمک نمیخای ادم میسوزه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قط رابطه کن باهاشون ،نزار سالی یه بارم شوهرتو ببینن
شوهرم قیدشون زده ولی چه فایده ننش فقط بلده گریه کنه قرار بود ۳تا خونه داره یکیشو پول اجاره به شوهرم بده نداد زد زیرش به اون پسراش میده ک همشون خونه دارن شوهر من انگار بچش نیست
خداروشکر چون خانواده ی شوهر منم اینجوری بودن بعد خواستگاری اصن کاری ب کارمون نداشتن و کمک انچنانی نکردن انگار ک پسرشون اضافی بوده و ب ما انداختنش و رفتن اینجوری بگم بت فقط وسیله بزرگ هارو خریدن عروسی هم نگرفتن بابام برامون عروسی مفصل گرفت اونا عین مهمون اومدن و رفتن خبر مرگشون شوهرمم بدتر ازخودشون خسیس از آب درومد🙂بازم جای شکرش باقیه ک شوهرت مثل اونا نیست
خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣