سال ۹۷عقد کردیم از روز خاستگاری به بعد هیچ کمکی به پسرشون نکردن هیچ جوره پشتیبان پسرشون نیستن شوهر بدبختم از شانسش ۴ماه بیکار شد همه جوره پشتش بودم ولی ی بار مادرش تو این ۴ماه زنگ نزد ببینه پسرش زندس یا نه به بدبختی مراسم عقد ک بعضی چیزا با شوهرم بود پولشو جور کرد و بابام برامون عقد مفصل گرفت الان موقع عروسیمونه تا بهش گفتیم میخایم عروسی بگیریم یک ماهه قهر کردن زنگ نمیزنن اصن براشون هیچی مهم نیست همش میگه ما هیچی رسم نداریم یعنی منو خرید عروسی نبردن امروز خود شوهرم منو برد خرید بخدا شوهرم گناه داره مث این یتیم ها ۲سال همه کاری کرد ولی پدرومادرش هیچی کمکش نکردن ک هیچی ی زنگ نمیزنن بهش خسته شدم دیگه کلا ادمای خسیسی هستن ولی این بدرک اینکه ی زنگ نمیزنن حالشو بپرسن بهش بگن فرش خریدی پول داری کمک نمیخای ادم میسوزه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی چی پدر مادرش فقط مسئول زاییدنش بودن چرا خانواده دختر وظیفش جهاز کامل بده خانواده پسر ک شد رو پای خودش وایسته شوهرمن چه گناهی کرده مگ بعضی چیزا با خانوادشه