2777
2789
عنوان

مردم الکی خوش😬🤗😆

239 بازدید | 23 پست

ترجمه انگلیسی آهنگ دل ای دل لیلا فروهر

قشنگ آهنگ خودکشی می‌تونه باشه ولی ما با این آهنگ فقط قر میدادیم =)))))

بازم از عجایب زبان فارسی و مردم الکی خوش ایران میگم براتون 😂

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

دیگه کدوم آهنگا مصیبت و اندوه بود و قررر میدادیم باهاش؟ 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الانم که داشتم از روش میخوندم با رقص شونه بود😆😆😆

😆😆😆😆خودمم همین بودم

آخه خود لیلا فروهرم باش میرقصید اونم چه رقصی

آره 

اون چرا دیگه می‌رقصید راستی🤷‍♀️

دیگه کدوم آهنگا مصیبت و اندوه بود و قررر میدادیم باهاش؟ 

الانم اگه اشتباه نکنم حامد پهلان یه ترانه داره میگه همه دست بزنین دست دست دست،اونی که میخواستمش رفت از دست(یه همچین چیزی بود)،شکست عشقی خورده بعد هر جمله ای که میگه میگه دست بزنید😂😐موزیکشم ریتمیکه،قشنگ میشه باهاش قر داد😂😂

الانم اگه اشتباه نکنم حامد پهلان یه ترانه داره میگه همه دست بزنین دست دست دست،اونی که میخواستمش رفت ...

اوه طفلک 

اون دیگه رد داده بقول بهتاش😆

ی آهنگ دیگه هم بود

باز منو کاشتی رفتی

تنها گذاشتی رفتی

دروغ نگم بجز من یکی دیگه داشتی رفتی

هم پیچونده، هم خیانت

ولی همه اش رقصه😬