2777
2789
عنوان

کمک لطفا

83 بازدید | 4 پست

سلام خانما. من بینظمی پریودی داشتم دکتر یه دوره 5 ماهه قرص سیپرترون کمپاندنوشت  که هم درمان و هم پیشگیری از بارداری باشه . حالا دوره تموم شده و بعداز قطع قرص ها طبق روال قبل پریودشدم ولی الان دقیقا یک هفته بعداز پایان پریودی شروع به لکه بینی با درد شده .. خیلی نگرانم نمیدونم چرا .. کسی تجربه مشابهی داشته؟

لکه بینی می تونه از عوارض قرص باشه زباد جای نگرانی نیست اگه ادامه دار بود بیشتر شد به پزشک مراجعه کنین

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
لکه بینی می تونه از عوارض قرص باشه زباد جای نگرانی نیست اگه ادامه دار بود بیشتر شد به پزشک مراجعه کن ...

ببخشید ادامه متنم جاافتاد دکترم رفتم سونو هم دادم گفت که تخمدان پلی کیستیک داری برام قرص ال دی نوشت و پروژسترون چون ضخامت اندومترم هم کم شده بود حالا شک کردن شبی یک قرص ال بخورم یا دوتا ؟باتوجه به اینکه خونریزی خفیف دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ادامه متنم جاافتاد دکترم رفتم سونو هم دادم گفت که تخمدان پلی کیستیک داری برام قرص ال دی نوشت ...

والا معمولا شبی یدونه است..اما من نمی دونم دکتر بهت چی گفته آخه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
والا معمولا شبی یدونه است..اما من نمی دونم دکتر بهت چی گفته آخه

اره خودم بیشتر احتمال میدم .. امروز هرچی شماره مطبش رو گرفتم بتونم از منشیش بپرسم جواب نمیداد کلافه شده بودم..

بازم مرسی💖